Agáta Hanychová se svým přítelem Markem | foto: Aleš Kartal

Agáta vymetá večírky, aby se nezbláznila

  • 30
Filmová party Petra Jákla se tentokrát točila kolem filmu Bestiář. Pražský klub Face to face přivítal režisérku filmu Irenu Pavláskovou a také kameramana F.A. Brabce.

Brabec si vzal na oslavu Bestiáře svou manželku Jaroslavu Pecharovou a celý večer dováděli jako zamlada. Přítomní hosté byli velmi překvapeni, protože známého kameramana v tak rozverné náladě ještě nikdo neviděl.

Agáta Hanychová dorazila na večírek s přítelem Markem rovnou z nemocnice v Podolí, kde její maminka porodila před několika dny svého pátého potomka. - více zde Agáta se přišla na večírek odreagovat, protože celý týden prožívá celá její rodina drama a atmosféra doma je dosti napjatá.

"Můj malej bráška je vážně nemocný a byl operován kvůli vrozené brániční kýle, ale věříme, že vše dobře dopadne. Nemůžu na to pořád myslet, protože bych se musela asi zbláznit," prozradila Agáta.

Vítová a Vránová: Která je má větší?
Moderátorka večera Romana Vítová se tulila ke svému budoucímu manželovi Petru Jáklovi, ale o své připravované svatbě moc mluvit nechtěli. Že by ji zase chtěli odložit pro nedostatek času? Jákla v náručí blonďaté rosničky na chvíli vystřídala modelka Andrea Vránová-Kloboučková, která Romanu okouzlila svým plným výstřihem. Dívky spolu chvíli laškovaly a pak si začaly své vnady poměřovat.

Pavel Novotný přišel bez své partnerky Líby, ale za to s novým citrónově žlutým účesem. Celý večer se bavil s Petrem Zvěřinou, který si od svého únorového  rozchodu s přítelkyní Kateřinou zatím žádnou novou dívku nenašel.

Pány zajímala barva kalhotek
Ukázal se i Zpěvák Martin France, který se již vzpamatoval z nedávného přepadení, kvůli kterému ho operovali a donedávna byl v pracovní neschopnosti. - více zde

Blondýnka Karolína Vrbasová známá z druhé řady VyVolených přišla na večírek pracovně i s kameramanem - pracuje totiž jako moderátorka televize Stream. Karolínu od pracovních povinností vyrušovali někteří pánové, kteří chtěli vidět, jakou má půvabná Karolína barvu spodního prádla.