Affleck bere pilulky na hubnutí

Mnoho hodin strávených v posilovně cvičením a především zdravá strava. To jsou dvě věci, kterým hollywoodský idol Ben Affleck vděčí za svoji dokonalou postavu. Dneska se ovšem věci mají trošku jinak. Z Bena se stala hvězda první velikosti a filmování tak střídají rozhovory s novináři, focení a večírky. Jak sám herec přiznává, na to, aby se mohl udržovat fit, mu zbývá stále méně času. Všechno proto za sebe jednoduše nechal dělat různé podpůrné a dietní přípravky.

Affleck, který zazářil například ve filmu Armageddon, se k požívání několika
druhů pilulek přiznal poté, co mu nejmenovaný bulvární novinář pohrozil, že do médií pustí zprávu o jeho dlouhodobé závislosti na medikamentech.

"Nechtěl jsem dát tomu pisálkovi šanci, aby mne pošpinil naprostými výmysly. Nejsem na ničem závislý. Jednoduše jen beru několik přípravků na úpravu svalové hmoty a musím přiznat, že si doplňuji stravu i prostředky na hubnutí. Jsou to ale všechno jen vitamíny, minerály a další pro tělo běžné látky, nic zakázaného nebo návykového," prozradil herec.

Jak Ben dále uvedl, rozhodně se za pojídání několika výživných přípravků nestydí. "Je to jen na přechodnou dobu. Několik týdnů jsem se teď musel věnovat pouze natáčení a různým promoakcím. Na soukromí, natož na návštěvu posilovny, mi vůbec nezbývá čas. Nejhorší na tom je, že to ještě nějaký čas budu muset vydržet. Pak ale se vším skoncuji a vrátím se k posilování, běhání a plavání," dodal Affleck.