Adam Mišík a Diana Kratochvílová (StarDance, Výstaviště Praha, 27.10. 2018)

Adam Mišík a Diana Kratochvílová (StarDance, Výstaviště Praha, 27.10. 2018) | foto: Profimedia.cz

Rozchod s vnadnou modelkou Dianou Kratochvílovou. Adam Mišík je single

  • 37
Herec a zpěvák Adam Mišík (21) je opět volný. S přítelkyní Dianou Kratochvílovou (20) chodil tři roky. Modelka mu fandila na přímých přenosech z poslední řady soutěže StarDance a ještě v prosinci plánovali společné bydlení. Na rozhovor pro magazín Rodina DNES však již Mišík přišel sám.

Adam Mišík přiznal, že rozchod s modelkou Dianou Kratochvílovou neplánoval a během zimy bude trávit hodně času zavřený doma s kytarou. Jakákoliv bolestivá zkušenost je však podle něj dobrou příležitostí pro následné texty písniček, ve kterých se z rozchodu může „vypsat“. Syn hudebníka Vladimíra Mišíka se prý momentálně věnuje převážně rekonstrukci bytu, kam se měl původně nastěhovat s přítelkyní.

„Teď to vypadá, že jsem si řekl ‚Nový rok, nové začátky‘. Utnout dlouholetý vztah jsem ale neplánoval. Konečně dostal můj song V Tobě ten správný kontext: ‚Stojím tady sám, stojím tady sám, stojím tady sám‘,“ potvrdil zpěvák rozchod s Kratochvílovou v rozhovoru pro magazín Rodina DNES. 

Podle Mišíka přispěl ke konci vztahu i propastný rozdíl ve vzdělání obou partnerů. Diana Kratochvílová se kromě modelingu věnuje také studiu na vysoké škole, Adam Mišík nemá ani středoškolské vzdělání. V minulosti navštěvoval zpěvák pražskou konzervatoř. Tu však nedokončil. 

„To jsem taky dostával pořádně sežrat. Školu ke svému povolání nepotřebuju. Je to sice trochu trapas, že jsem bez maturity, takže si každý řekne „blbý umělec“, ale o historii a politice toho myslím vím dost - i díky tomu, jak se to probíralo v naší rodině,“ říká Mišík. 

Před kamerou se Mišík poprvé objevil jako sedmiletý ve filmu Kráska v nesnázích. Diváci ho znají například ze seriálu První republika, z televizní show StarDance, či Tvoje tvář má známý hlas. Věnuje se i sólovému zpěvu. V roce 2013 se stal v anketě Český slavík Mattoni Objevem roku.

29. ledna 2018