Tatiana Vilhelmová, Sámer Issa, Jana Doleželová

Tatiana Vilhelmová, Sámer Issa, Jana Doleželová | foto: Marek Navrátil

MÓDNÍ POLICIE: Vilhelmové zplihlé vlasy a dvě rány vedle omráčily módu

  • 61
Do služeb Módní policie Revue iDNES.cz se hlásí nová agentka. Roli nekompromisní hodnotitelky nyní přebírá redaktorka Jitka Musilová, která o módě píše již řadu let. Lekci udělí Tatianě Vilhelmové, Sámeru Issovi i Janě Doleželové.

PŘÍPAD PRVNÍ: TATIANA VILHELMOVÁ

Tatiana Vilhelmová

Táňa mě většinou hodně baví, mám ráda její občas ztřeštěný styl. Tady jsem ovšem mírně v šoku. Takovým účesem já osobně řeším kocovinové a přitom veskrze pracovní ráno, kdy je třeba vyrazit do akce a představa "předklonu" a následného mytí vlasů je z kategorie sci-fi. Pak přichází na řadu klipr a jde se. Řešit takto účes pro návštěvu módní přehlídky je poněkud zvláštní. Obeplé džínové šaty štíhlé postavě paradoxně vůbec nelichotí a ty semišky? Bez komentáře. Vtipná pytlovitá kabelka s flitry a výrazné hodinky v ryze pánském stylu bohužel outfit nezachrání, i když snaha tu asi byla.

PŘÍPAD DRUHÝ: SÁMER ISSA

Sámer Issa

Sámer je pro dnešek vítěz z kategorie decenťáků, nicméně s patřičnou noblesou. Nutný klobouček a super brýle dodávají na extravaganci, tyrkysové zajímavě střižené triko a okázalý šperk upoutají pozornost a dokonalé sáčko a nepřehlédnutelné hodinky zase přidají na mužnosti. Sámer se v módě pohybuje jako ryba ve vodě, a to s nenuceností sobě vlastní. A je bezesporu fakt, že na módní přehlídce F&F dal některým dámám pěkně za uši. Holt, kdo umí, umí... Tleskám.

PŘÍPAD TŘETÍ: JANA DOLEŽELOVÁ

Jana Doleželová

Jana je taková "hodná holka" od vedle, což ráda umocňuje i svým image. Neurazí, nenadchne... Šatičky jsou docela povedené, jen ten krajkový spodek trochu mate. Bylo by rozhodně lepší držet se jednoduchého tylového vršku. Psaníčko je elegantní, ale tuctové, společenské střevíčky jakbysmet. Tady rozhodně vede příjemný úsměv, rudě nalakované nehty a překrásná postava. K jejímu mládí by nějaký ten lehký úlet v podobě barevného designového doplňku nebo méně tuctové kabelky padnul jako ulitý. Tak snad příště.

, pro iDNES.cz