Móda z plesu: Rosická připomínala princeznu, Buckingham sochu Svobody

  • 13
Dámy si s výběrem šatů na letošní Česko-Slovenský ples daly záležet. V pražském Obecním domě se na červeném koberci ukázaly vesměs ve slušivých róbách. Některé připomínaly princezny, jiné vsadily na sexy look. Outfity okomentoval módní policista Jakub Eliáš.

Případ první: ANDREA SESTINI HLAVÁČKOVÁ

60 %
Andrea Sestini Hlaváčková na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková oblékla stříbrné flitrové šaty na jedno rameno od návrhářky Tatiany Kovaříkové. Ze střihu až tak nadšený nejsem, jelikož postavě moc nelichotí. Ani délka podle mě není úplně správná. Flitrů už bylo opravdu hodně, a tak trochu iritují. Šperky Halada jsou ovšem krásně jemné a dokonale kooperují se šaty. Účes a líčení neurazí ani nenadchnou.

Případ druhý: KAROLÍNA MALIŠOVÁ

90 %
Karolína Mališová na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Modelka Karolína Mališová vypadala v šatech Poner jako svůdný andílek. Pod sukní prosvítající body upoutá pozornost a je sexy. S tylem na řasení bych trochu ubral, ať to není už moc „dortové“. Látka má sama o sobě nádhernou strukturu. Výstřih dokonale vyzdvihuje, co má. Šperky Alo Diamonds v celkové hodnotě přes tři miliony korun model krásně doplnily. Ubral bych ale jeden komponent, aby outfit nebyl až moc přeplácaný. Jemným líčením misska oslnila.

Případ třetí: RADKA ROSICKÁ

80 %
Radka Rosická na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Tylové princeznovské šaty ve světle růžové barvě moderátorce Radce Rosické neskutečně sluší. Rozparek šatům dodává drive a nositelce přidává sex appeal. I když je róba nádherná, k dokonalosti jí „něco“ chybí. Z náušnic moc nadšený nejsem a psaníčko vypadá trochu lacině. Vizáží Radka překvapila a moc jí to sluší.

Případ čtvrtý: NIKOL ŠVANTNEROVÁ

100 %
Nikol Švantnerová na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Sourozenecké a návrhářské duo Nikol a Jakub Ponerovi jsou zárukou kvality, udávají trend a ví, co je in. V případě missky Nikol Švantnerové zvolili sexy a elegantní model. Vykrojení na zádech si nemůže jen tak někdo dovolit, ale bývalá královna krásy to „prodala“, jak se má. Střih a provedení šatů je moderní a stylové. Diamanty Alo Diamonds za tři a půl milionu korun modelce sluší, jako by se s nimi narodila. Make-up je dokonalý. Malinko mi vadí robustnost psaníčka Bvlgari.

Případ pátý: TEREZA MAŠKOVÁ

20 %
Tereza Mašková na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Teatrálnost objemu a pohřebiště tylu. Tak bych nazval model zpěvačky Terezy Maškové. Toto se bohužel opravdu nepovedlo. Podivná kabelka není elegantní ani módní. Přezdobenost šatů je laciná a působí až kolotočářsky. Šperky Alo Diamonds jsou nejsvětlejším bodem outfitu. Musím ale pochválit make-up, který je nádherný.

Případ šestý: MONIKA LEOVÁ

100 %
Monika Leová na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Moderátorka Monika Leová oblékla róbu od návrhářky Tatiany Kovaříkové. Elegantní hladký korzet s výstřihem do V je perfektní kontrast k velké tylové sukni. Elegance je podpořená rukavičkami, za což tleskám. Monika byla za dámu, u které není co vytknout. Ladí i účes a líčení. 

Případ sedmý: ANDREA VEREŠOVÁ

100 %
Andrea Verešová na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Andrea Verešová se na poslední chvíli rozhodla pro svou dvorní návrhářku Janu Pištejovou, i když měla předvybrané jiné šaty, a dobře udělala! Krajková zdobená róba sice vážila skoro stejně jako modelka sama, ale stálo to za to. Odhalený dekolt je sexy, dlouhý rukáv zase cudný a elegantní. Nádherné zpracování. Barva sice není nijak výrazná a možná nezaujme na první pohled, ale zdobení veškeré pohledy přitáhlo. Trošku mi vadí „dortová“ sukně, ale to je můj osobní názor. Šperky Gismondi jsou decentní a v tónech šatů, což je dokonale promyšlené. Nádherná vizáž od Veroniky Běhounkové mi vzala dech.

Případ osmý: GABRIELA LAŠKOVÁ

50 %
Gabriela Lašková na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Misska a moderátorka Gabriela Lašková oblékla, stejně jako každý rok, róbu z dílny Tatiany Kovaříkové. Letos ovšem výběr nebyl tak zdařilý jako minulé ročníky. Šaty působí bledě a nudně. Střih je nezajímavý, stejně tak barva. Toto se bohužel nepovedlo. Moderátorka působí tuctově a trochu jako z vesnického maturitního večírku. Líčení a účes mě baví o to víc, že si je Gabriela dělala sama. Bravo! Šperky Dušák jsou elegantní, originální a slušivé. 

Případ devátý: LEONA MACHÁLKOVÁ

60 %
Leona Machálková na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Na lesklé věci a kamínky by se mělo uplatnit pravidlo, že méně je někdy více. Toto vypadá, že si zpěvačka Leona Machálková vzala všechny prsteny a vše, co se třpytilo. Šaty jsou nádherného a originálního střihu, ale naprosto je zazdily kamínky v pase. Nechápu, jak někdo dokáže tak hezké šaty takto zničit. Psaníčko radši ani nekomentuji. Připomíná mi brašničku na luxusní tampony. Je naprosto nevhodné. Vizáž je ovšem nádherná, svěží a má šmrnc. Zpěvačka je díky ní krásná.

Případ desátý: MARIKA ŠOPOSKÁ

0 %
Marika Šoposká na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Nechápu, že herečku Mariku Šoposkou vpustili do budovy. Tady jde o naprosté nesplnění předepsaného dresscodu. Model vypadá jako noční košile s řetězem v pase. Opravdu bych ke vstupu postavil člověka, který by nevpouštěl podobně oblečené hosty. Jde totiž o ignoraci dresscodu a etikety, nerespektování zadání pořadatelů a slavnostní akce.

Případ jedenáctý: EVA PERKAUSOVÁ

80 %
Eva Perkausová na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Nádhernou róbu značky Poner vynesla moderátorka Eva Perkausová jako opravdová hvězda. Provedení a zpracování modelu jsou úctyhodné. Nádherná vlečka za moderátorkou plula jako vůně luxusního parfému. Trošku mi ale k Evě nesedí barva šatů. Není vůbec výrazná, což na takovéto akci není úplně žádoucí. Vizáž od Zuzany Petrákové je úchvatná.

Případ dvanáctý: LUCIA HABLOVIČOVÁ

15 %
Lucia Hablovičová na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Bývalá šéfka slovenské soutěže krásy a modelka Lucia Hablovičová dorazila na ples jako nevěsta upíra. Je to originální, ale podle mého názoru absolutně nevhodný outfit. Třásně v pase se hodí možná na model pro orientální tance, nebo spíš na závěs do masážního salonu. Vadí mi celková přezdobenost šatů. Vypadá to, jako by byl někde výprodej galanterie a metrážního textilu. Napočítal jsem na šatech osm rozdílných materiálů, což je vrchol. Toto se opravdu nepovedlo. Úprava vlasů a líčení jsou ovšem precizní.

Případ třináctý: CELESTE BUCKINGHAM

40 %
Celeste Buckingham na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Ani tento outfit teatrálností nešetřil. Nevím, jestli zpěvačka Celeste Buckingham chtěla prvoplánově vypadat jako socha Svobody, ale rozhodně to není stylové. Šaty Ema Klein materiálem nenadchnou, možná spíš urazí. Nelichotí postavě ani očím. Psaníčko se rozhodně nehodí na ples. Vizáží ovšem Celeste mile překvapila. Krásná. Korunka je z festivalu studentského řemesla.

Případ čtrnáctý: EMMA DROBNÁ

90 %
Emma Drobná na Česko-Slovenském plese (Praha, 8. února 2020)

Nádherná róba, za kterou je návrhář Fero Mikloško, upoutala pozornost každého svým zajímavým provedením a stříbrným páskem. Ohromující jsou i podpatky, které zpěvačka Emma Drobná zvolila. Střih a délka šatů podtrhují dokonalou postavu, snad jen přes hrudník by mohly být šaty uplejší. Psaníčko krásně ladí. Vizáž je uhlazená, ale make-up je zároveň divoký! Emma mě moc baví! 

Která z dam se vám líbí?

celkem hlasů: 5290

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 18. dubna 2021. Anketa je uzavřena.

Radka Rosická
Radka Rosická 1207
Nikol Švantnerová
Nikol Švantnerová 1045
Monika Leová
Monika Leová 719
Andrea Verešová
Andrea Verešová 675
Gabriela Lašková
Gabriela Lašková 374
Eva Perkausová
Eva Perkausová 247
Andrea Sestini Hlaváčková
Andrea Sestini Hlaváčková 237
Emma Drobná
Emma Drobná 183
Leona Machálková
Leona Machálková 160
Karolína Mališová
Karolína Mališová 157
Marika Šoposká
Marika Šoposká 121
Tereza Mašková
Tereza Mašková 71
Celeste Buckingham
Celeste Buckingham 53
Lucia Hablovičová
Lucia Hablovičová 41