Móda z Varů: Krásná Vítová a mladistvá Švandová, Klausová šlápla vedle

  • 29
Na párty finančního domu na karlovarském festivalu se ukázala spousta známých tváří. Šlo o honosný večírek a někteří hosté vyrazili ve společenském, další zvolili příliš uvolněné outfity. Módní policista Jakub Eliáš zhodnotil výběr šatů některých dam.

Případ první: ZUZANA BELOHORCOVÁ

100 %
Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová (Karlovy Vary, 30. června 2019)

Do černé se oblékla moderátorka Zuzana Belohorcová, která vsadila na kombinaci tylové sukně a krajkového topu a bot. Toto spojení mě baví a tleskám mu. Je to na úrovni, sexy a hravé. Zároveň však společenské a hodné takovéto honosné akce. Krátké vlasy Zuzaně náramně sluší a je vidět, že se v nich cítí báječně. Vizáž nemá chybu.

Případ druhý: IVETA VÍTOVÁ

100 %
Iveta Vítová a Jaroslav Vít (Karlovy Vary, 30. června 2019)

Krásné letní šaty značky Twinset s romantickými detaily sluší modelce a moderátorce Ivetě Vítové natolik, že získává druhé místo v našem pomyslném žebříčku. Look je romantický a díky délce šatů a botám zároveň sexy. Nelze nic vytknout. Krásný účes má na svědomí salon Franck Provost. Bravo, Iveto!

Případ třetí: BEATA RAJSKÁ

70 %
Beata Rajská (Karlovy Vary, 30. června 2019)

Návrhářka Beata Rajská zvolila lehké letní dlouhé šaty zřejmě své vlastní značky. Materiál je očividně velice příjemný a vzdušný, což nositelka v horkém počasí jistě ocenila. Nabíraný detail v dekoltu dělá z letních šatů krásný model vhodný i na party. 

Jelikož je Beáta tmavší typ, se šaty docela splývá, což je škoda. Nebál bych se na takto honosnou akci volby jiné barvy šatů. Beáta vypadá každopádně božsky. Kabelka cross body outfit směřuje svým stylem lehce do neformálna, což však tato akce rozhodně nebyla.

Případ čtvrtý: JANA ŠVANDOVÁ

95 %
Pavel Satorie a Jana Švandová (Karlovy Vary, 30. června 2019)

Herečka Jana Švandová se toho nebojí a to se mi libí. Krásné fialové oversized šaty jí sluší. Barva jako by do ní napumpovala mládí a energii. Kreativní náhrdelník outfit doladil. Je vidět, že herečce nebyl výběr modelu a doplňků na tuto akci lhostejný. Náhrdelník navíc krásně ladí s psaníčkem. Jana vypadá světově. Jediné, co mi vadí, je barva bot. Ta se k outfitu příliš nehodí. V obličeji Jana září a vypadá božsky. Make-up se povedl na jedničku. 

Případ pátý: LILIA KHOUSNOUTDINOVÁ

10 %
Lilia Khousnoutdinová a Karel Janeček (Karlovy Vary, 30. června 2019)

Podle fotky těžko posoudit, zda byli dula a organizátorka seminářů pro ženy Lilia Khousnoutdinová s partnerem, miliardářem Karlem Janečkem opravdu mezi hosty, nebo se na červeném koberci jen vyfotili, když byli na procházce, čemuž by daný outfit odpovídal. 

Top šatů působí, že by byl vhodný spíše na grilovačku na zahradě, než na hogo fogo párty. Ve spojení se zmačkanou starorůžovou lesklou sukní není nic moc. Hřebík do rakve tohoto modelu přidává ze šatů lezoucí podprsenka. Tato dvojice tomu tentokrát dala korunku.

Případ šestý: LUCIE DVOŘÁKOVÁ alias DJ LUCCA

80 %
Lucie Dvořáková alias DJ Lucca a Michal Dvořák (Karlovy Vary, 30. června 2019)

Krásné šaty koktejlové délky DJce Lucii Dvořákové ne úplně výborně sedí, o to lépe však vypadají. Špagetová ramínka zdůrazňují její krásnou postavu. Jak jsem již zmínil, v pase šaty bohužel nesedí a to kazí celkový dojem. Sukně z látky s těžší gramáží dodává šatům honosnější dojem. Ve spojení s metalickými podpatky a psaníčkem v barvách outfitu je celek téměř dokonalý. Uhlazený účes a look funguje na jedničku.

Případ sedmý: NIKOL ŠVANTNEROVÁ

100 %
Nikol Švantnerová (Karlovy Vary, 30. června 2019)

Náhoda je blbec. Když někoho potkáte ve stejných šatech na stejné párty, musíte si z toho udělat legraci. Toto se stalo modelce a České Miss 2015 Nikol Švantnerové a Martině, partnerce šéfa poslaneckého klubu ANO Jaroslava Faltýnka. Musím však uznat, že stříbrné mini šaty s hlubokým výstřihem a balónovitými rukávy vynesla Nikol milionově. 

Ve spojení s drahými šperky ALO diamonds byla Švantnerová jednou z nejlépe oblečených dam večera. Ukázka toho, že i šaty z komerčních řetězců z vás mohou udělat hvězdu večera. O překrásnou úpravu vlasů se postaral Martin Tyl a o make-up Ivana Tokarská.

Případ osmý: DANIELA DEJDAROVÁ

80 %
Martin Dejdar a Daniela Dejdarová (Karlovy Vary, 30. června 2019)

Šaty značky Elisabetta Franchi na manželce herce Martina Dejdara Daniele  září a ona v nich také. Honosný materiál je poznat již z fotografie. Šaty bohémského střihu však moc nefungují spolu s kabelkou a botami se zvířecím vzorem. S přihlédnutím ke zdobení na ramenou bych zachoval doplňky hladké a ze šperků bych ponechal pouze krásné tyrkysové náušnice a prstýnek. Postavu, vlasy i make-up má Daniela Dejdarová jako vždy dokonalé. Není co vytknout.

Případ devátý: LIVIA KLAUSOVÁ

30 %
Livia Klausová s vnoučaty (Karlovy Vary, 30. června 2019)

Bývalá první dáma České republiky Livia Klausová splnila společenský dresscode. Všednost černého outfitu je však poněkud nudná. Livia vypadá trochu jako truchlící vdova. Tak by párty outfit působit neměl. Nebál bych se letních pastelových barev. Černé sametové sako každopádně chválím. Určitě bych zvolil také jiné šperky.

Která z dam zvolila nejlepší outfit?

celkem hlasů: 2342

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 5. ledna 2020. Anketa je uzavřena.

Nikol Švantnerová
Nikol Švantnerová 699
Iveta Vítová
Iveta Vítová 584
Daniela Dejdarová
Daniela Dejdarová 509
Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová 247
Jana Švandová
Jana Švandová 119
Beata Rajská
Beata Rajská 58
Livia Klausová
Livia Klausová 54
Lucie Dvořáková
Lucie Dvořáková 51
Lilia Khousnoutdinová
Lilia Khousnoutdinová 21