Móda z Varů: Zlaté bohyně Švantnerová a Plodková, Bartošková zklamala

  • 41
Dámy na zahájení 54. ročníku mezinárodního filmového festivalu předvedly svůj smysl pro módu. Na červeném koberci v Karlových Varech se ukázaly v nejrůznějších outfitech. Podle módního policisty Jakuba Eliáše se to sice letos některým povedlo lépe, našlo se však i pár přešlapů.

Případ první: ESTER GEISLEROVÁ

5 %
Ester Geislerová na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

S tímto lookem budu hodně rychle hotový. Model ve stylu „vzala jsem vesnický ubrus a honem z toho spíchla krátkošaty“ nemůže uspokojit nikoho. Rádoby zástěra má nepřijatelnou délku i vzor. Boty, které herečce Ester Geislerové zjevně nesedí, jsou pouze hřebíčkem do rakve. Hezké jsou jedině šperky a vizáž.

Případ druhý: AŇA GEISLEROVÁ

90 %
Aňa Geislerová na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019).

Županovité šaty s vázáním v pase a lesklými smokingovými detaily na klopách a pásku jsou od Moniky Drápalové z dílny Pietro Filipi. Jednoduché ale zároveň naprosto okouzlující a sexy. V jednoduchosti je krása. Krásné nápadité šperky doplněné o hranaté psaníčko v barvě bot. Vizáži herečka Aňa Geislerová věnovala 45 minut a stálo to za to!

Případ třetí: JENOVÉFA BOKOVÁ

80 %
Jenovéfa Boková na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Stylem okázalé šaty z dílny Leeda Fashion Store vypadají na herečce  Jenovéfě Bokové jedinečně. Flitrová róba na rameno je super, ale trošku mi vadí robustní náramek, který se k outfitu vůbec nehodí, stejně jako psaníčko v rozdílném stylu a barvě. Celková vizáž je ovšem na jedničku!

Případ čtvrtý: LENKA KROBOTOVÁ

65 %
Lenka Krobotová na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Herečka  Lenka Krobotová vsadila na oversized rudé šaty, které jí neskutečně sluší. Rolákovitý detail se zavazováním je rafinovaný a ve spojení s dlouhou náušnicí bezvadně funguje. Střih šatů je uvolněný a jistě pohodlný. Trošku mi vadí absence prstenu a určitě bych nevolil červené psaníčko a boty s otevřenou špičkou v této barvě. Malinko bych zvýraznil oči, ale jinak je vizáž super!

Případ pátý: DANIELA DEJDAROVÁ

100 %
Martin Dejdar a Daniela Dejdarová na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Manželka herce Martina Dejdara Daniela vypadala jako vládkyně noci. Její outfit je naprosto dokonalý. Lesklá látka je asi nejvíce sexy lookem letošního zahajovacího ceremoniálu karlovarského filmového festivalu. Daniela prostě ví, co jí sluší, a toto je jeden z jejích top outfitů. Jemný stříbrný pásek je dokonalým doplňkem.

Případ šestý: ANDREA BARTOŠKOVÁ

20 %
Andrea Bartošková a Jiří Bartoška na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Paní Andrea Bartošková vypadá každý rok naprosto božsky. Proto nechápu, co se stalo letos. Proč jen zvolila tento model? Toto bych spíše tipoval na vesnický ples a ne na červený koberec mezinárodního filmového festivalu. Jsem zklamaný a trochu v šoku. Manželka prezidenta festivalu zřejmě neměla svůj den, což by mohlo omluvit tento velký růžový přešlap s korálky. Pozitivně hodnotím krásné šperky a vizáž.

Případ sedmý: HANA SOUKUPOVÁ

60 %
Hana Soukupová na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Modelka Hana Soukupová přišla na zahájení festivalu v bílých šatech Red Valentino z pražského butiku a doplnila je o růžovou kabelku Dolce&Gabbana. Model mohl být delší, takto šaty působí trochu dojmem, že se více hodí na grilovací párty. Naopak šperky Tiffany září na míle daleko a jsou naprosto dokonalé! Trošku mi vadí zlaté boty, které k outfitu moc nejdou.  

Případ osmý: JIŘINA BOHDALOVÁ

70 %
Jiřina Bohdalová na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Herecká legenda Jiřina Bohdalová je naprosto skvostná a úžasná svým elánem a energií. Je vidět, že se snaží přemýšlet nad tím, co by si měla na sebe vzít na takovouto prestižní akci. Přesto musíme tak trochu vytknout, že jde stále o takový „český styl“ oblékání. 

Případ devátý: MARKÉTA ČASTVAJ PLÁNKOVÁ

50 %
Markéta Častvaj Plánková a Daniel Častvaj na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června...

Nudná modř ve spojení s krásnou tváří, tak by se dal charakterizovat outfit herečky Markéty Častvaj Plankové. I když jsou šaty zajímavé detailem vpředu, ve výsledku je celková kompozice nudná. Absence šperků tomu nepřidá. Vizáž je ovšem svěží a krásná. 

Případ desátý: NIKOL ŠVANTNEROVÁ

95 %
Nikol Švantnerová na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Zlatá byla letos dost oblíbená barva, a tak ji zvolila i Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová. Róba, kterou dávali dohromady spolu s Nikol sourozenci Ponerovi, zářila spolu s diamantovými šperky z Alo Diamonds v hodnotě tři miliony korun jako slunce. Vadí mi jen ozdobná aplikace v dekoltu, která měla asi model ozvláštnit. O nádhernou vizáž se postarali v Essens Beauty Lounge. Modelka opět nezklamala.

Případ jedenáctý: JANA PLODKOVÁ

100 %
Jana Plodková na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Herečka Jana Plodková na červeném koberci vypadala jako zlatá bohyně.  Zvolila jemnou, lehkou, skládanou róbu, kterou přepásala páskem ze stejné látky. Přechod barev je nádherným detailem, který dělá celek. Herečka ví, co jí sluší, a toto je rozhodně jeden z takových kousků. Účes je naprostá pecka a make-up snad ještě lepší. Zde nelze nic vytknout! 

Případ dvanáctý: HANA VAGNEROVÁ

95 %
Hana Vagnerová na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Krásné, skládané a nabírané šaty s detailem vyčnívajících barevných per od návrhářky Dominiky Sedláčkové vynesla herečka Hana Vagnerová na zahájení festivalu jako hvězda. Outfit je doplněný o krásně ladící náušnice a náhrdelník Swarovski. Look a celková vizáž jsou nádherné. Pár procent dolů je za boty, které mi trochu vadí.

Případ třináctý: JITKA SCHNEIDEROVÁ

95 %
Jitka Schneiderová na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Flitrové šaty od Elizabethy Frenchi jsou na herečce Jitce Schneiderové nebezpečně sexy. Díky hlubokému výstřihu a propracovaným detailům má róba honosný look. Šaty bych ovšem trošku vypasoval, aby herečce lépe seděly. Šperky Bvlgari jsou krásným doplňkem. Musím pochválit mladistvou vizáž, díky které Jitka vypadá na 25 let. 

Případ čtrnáctý: JULIANNE MOORE

80 %
Julianne Moore na MFF KV (Karlovy Vary, 28. června 2019)

Kanárkovitá róba s vlečkou, doplněná o vlnité detaily navodila letní atmosféru, která se pro letní filmový festival opravdu hodí. Díky tomuto modelu byla americká herečka Julianne Moore nepřehlédnutelná. Šaty sice splnily účel a dresscode, ovšem v případě světové hvězdy a V.I.P. hosta bych na této akci očekával více honosnější outfit. Nádherné jsou diamantové kruhové náušnice, které dokonale doplňují celkový look. 

Která z dam se vám líbí nejvíc?

celkem hlasů: 8565

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 3. května 2020. Anketa je uzavřena.

Jana Plodková
Jana Plodková 4042
Aňa Geislerová
Aňa Geislerová 750
Julianne Moore
Julianne Moore 720
Hana Vagnerová
Hana Vagnerová 592
Daniela Dejdarová
Daniela Dejdarová 503
Markéta Častvaj Plánková
Markéta Častvaj Plánková 403
Nikol Švantnerová
Nikol Švantnerová 325
Jenovéfa Boková
Jenovéfa Boková 274
Jitka Schneiderová
Jitka Schneiderová 230
Hana Soukupová
Hana Soukupová 228
Andrea Bartošková
Andrea Bartošková 211
Lenka Krobotová
Lenka Krobotová 117
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová 111
Ester Geislerová
Ester Geislerová 59