Móda na Teen Choice Awards 2013 - Selena Gomezová, Miley Cyrusová a Kerry...

Móda na Teen Choice Awards 2013 - Selena Gomezová, Miley Cyrusová a Kerry Washingtonová | foto: kolaž iDNES.czReuters

Móda idolů náctiletých: Cyrusová jako domina, Gomezová vzor elegance

  • 14
V Los Angeles se o víkendu udělovaly ceny pro idoly dnešních teenagerů. Hudební i seriálové hvězdy ovlivňují vkus mladých i v módě. Miley Cyrusová opět ukázala, že by si z ní děti příklad brát neměly.

Zpěvačka a herečka Miley Cyrusová byla v minulosti samotným teenagery zvolena jako nejhorší vzor pro dospívající. A minimálně v módě to platí stále. Na vyhlášení Teen Choice Awards přišla v černé kožené minisukni, černé kožené podprsence a průsvitné halence. To doplnila bílými jehlami.

Model a la domina se na takovou událost příliš nehodí a Cyrusová by si měla vzít příklad ze Seleny Gomezové, která vsadila na eleganci. V zelených šatech s vysokými rozparky působila ale možná až trochu moc dospěle.

Jako máma všech vypadala ale teprve jednadvacetiletá zpěvačka Demi Lovato, která přišla v tričku, kalhotách a černém saku, zřejmě ve snaze zakrýt kila navíc. Efekt byl ale přesně opačný.

Jednadvacetiletá zpěvačka Demi Lovato působila trochu usedle.

Další hvězdy a hvězdičky se oblékly tak, jak je to na v podstatě dětskou událost nejvhodnější - barevně a hravě. Třeba herečka Kerry Washingtonová už není dávno teenagerka, ale v šatech se srdíčky a pusinkami od Stelly McCartney působila jako holčička a klidně se mohla postavit vedle šestnáctiletých hereček z různých seriálů.

Extravagantní model zvolila dcera slavného muzikanta Phila Collinse Lily Collinsová. Zepředu mini, zezadu dlouhá sukně s palmovým potiskem navrch černobílým a vespod černorůžovým upoutala pozornost a odhalila herečce nohy, které ovšem i kvůli špatnému výběru obuvi vypadaly jako z porcelánu. Herečka by také jistě udělala lépe, kdyby si nechala rozpuštěné své dlouhé tmavé lokny.