MÓDNÍ POLICIE: Kubelková jako z tržnice, Dolinová to přehnala

  • 22
Módní policistka televize Óčko opět přitvrdila. Po sérii pochval přichází řada na tučné pokuty. Dostali ji moderátorka Iva Kubelková, herečka Michaela Dolinová a tu nejtučnější mladý herec Martin Kraus.

Případ první: Michaela Dolinová
Bývalá rosnička se tentokrát trochu víc odvázala, ale podle módní policistky si toho na sebe vzala víc, než měla. "Jediné, co můžeme pochválit, jsou džíny a khaki top. Černé negližé a fialový svetřík pryč. Boty prosíme bez nápisů a obrázků a perleťový lak taky pryč," zní verdikt.

Michaela Dolinová

Případ druhý: Iva Kubelková
Moderátorka pořadu o celebritách je sama celebritou a jako modelka umí předvádět i drahé večerní róby. Tentokrát se jí to ale moc nepovedlo hlavně vzhledem k prosvítajícímu spodnímu prádlu. "Šaty vypadají jako z vietnamské tržnice, stejně jako boty a kabelka. Dohromady je to balíček velkého nevkusu," zní zdrcující kritika módní policistky, i když pokuta je nakonec velmi mírná, Kubelková dostala pouze stokorunovou.

Iva Kubelková

Případ třetí: Martin Kraus
Herec, kterému se přezdívá český Belmondo, ztrácí své charisma výběrem špatného oblečení. "Sako od obleku, košile s vyhozeným límcem na klopy, ven z nohavic, obnošené džíny a příšerné, ale opravdu příšerné boty. Tady ani nebudeme ztrácet čas délkou nohavic a délkou manžet u košile," odůvodnila módní policistka nejvyšší možnou pokutu, tedy 500 korun.

Martin Kraus

Kromě módní policie se pořad Fashion Time, který televize Óčko odvysílá ve středu hned dvakrát, a to v 16:30 a ve 21:45, zaměří tentokrát především na džíny.