Jennifer Lopezová na Oscarech a na oscarové party

Jennifer Lopezová na Oscarech a na oscarové party | foto: koláž iDNES.czReuters

Lopezová na Oscarech překvapila odvážným dekoltem hned dvakrát

  • 34
Herečka Jennifer Lopezová ví, jak na sebe upoutat pozornost při předávání filmových Oscarů, i když sama není na žádnou sošku nominována. Přišla s výstřihem až do pasu, takže byli všichni v napětí, jestli neukáže víc, než chtěla. Lopezová se na pozdější party převlékla, ale druhé šaty nebyly o nic bezpečnější.

Lopezová ve světlých šatech z ateliéru Zuhaira Murada zdůraznila svou ženskou postavu. Výstřih přitahoval oči snad všech a mnozí škodolibě očekávali společenské faux pas, ke kterému šaty dávaly velkou příležitost.

Dokonce se objevily zprávy, že se tak stalo a Lopezová ukázala bradavku. Ale v tomto případě bylo zřejmě přání otcem myšlenky a údajná bradavka se ukázala jen jako stín.

Pravděpodobně tento snímek stál za senzační zprávou, že Jennifer Lopezová neuhlídala pod šaty neposednou prsní bradavku.

"Šaty byly vyrobeny na zakázku Zuhairem Muradem přímo pro Jennifer Lopezovou. Seděly perfektně na každém centimetru jejího těla. Uvnitř byly košíčky, takže se nemohlo v žádném případě stát to 'vyklouznutí', jak to nazýváte," řekla stylistka Lopezové Mariel Haennová pro server Extra.

Dvaačtyřicetiletá herečka si v odvážných šatech počínala sebevědomě a že se trapasu nebojí dokázala i druhými šaty na after party.

Lopezová si vybrala party časopisu Vanity Fair. Na tu přijela v tmavě červených blyštivých šatech s květovanými detaily po stranách. Tentokrát jí ale dekolt dělal větší starosti, během pózování pro fotografy si ho několikrát upravovala.

Lopezová strávila oscarový večer bez přítele Caspera Smarta. Mladík ji nedoprovodil na červený koberec, ačkoli jsou teď nerozlučná dvojice a svou lásku dávno neskrývají. Naposled spolu byli na karnevalu v Riu a na Twitter umístili snímky, kde čtyřiadvacetiletý tanečník Lopezovou objímá a líbá.

Na after party Vanity Fair už ale Smart dorazil a Lopezová po jeho boku jen zářila.