Módní policie na iDNES.cz!

Módní policie na iDNES.cz!

Zlata Adamovská: už není holka z baru

Na party Ordinace v růžové zahradě se sešly jak známé, tak i nové herečky seriálu. Která z nich má nejlepší vkus?
Případ první:

Anna Polívková(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Vsadím se, že Annu Polívkovou hrozně štve, když se říká, že je šarmantní jako tatínek. Takže já to neřeknu. Podle mě je Anna Polívková hezká a talentovaná a sympaticky jiná. Proto moc nechápu, co dělá v Ordinaci, kde bude hrát seriózní paní doktorku. Řekněme to třeba tak, že seriálů už je u nás moc a herců začíná být málo. Anna je správný typ pro vrstvení oblečení. Bílá košile, vesta a sako jsou pro tento styl jako dělané. Červené punčocháče a korálky se hezky vyvažují. 


Případ druhý:

Ivana Jirešová (Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Ivana Jirešová si vypůjčila klasické detaily country stylu, jako je kostkovaná košile nebo džínovina. Moderního vzhledu docílila tím, že si neobula "koně", ale dívčí balerínky. Modýlek by to byl pěkný, ale na trošku plnější postavě. Ty šaty na Ivaně prostě nějak podivně visí.


Případ třetí:

Zlata Adamovská(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Víte co je na Zlatě Adamovské nejobdivuhodnější? Že je úplně jedno, kolik jí je let. Vypadá pořád jako tenkrát v Páteru Knoxovi. Ještě teď mě nepřestává fascinovat její světácké pokuřování u sklenky s detektivem. Už ale dávno není holka z baru, ale krásná dáma. A má všechno, co má pravá lady mít: krásné šaty, sáčko pro chladnější večer, elegantní obuv, zajímavý šperk a skvělý účes. 

Komu to sluší nejvíce? Hlasujte!

celkem hlasů: 1403

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 středa 5. září 2007. Anketa je uzavřena.

Zlata Adamovská
Zlata Adamovská 1111
Anna Polívková
Anna Polívková 192

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová 100