Kojící Helena Houdová na charitativní fotografii (2009)

Kojící Helena Houdová na charitativní fotografii (2009) | foto: Lucie Robinson

S kůží na trh: Houdová kojí před objektivem kvůli nadaci

  • 46
Šest známých osobností spojilo síly, aby pomohlo nadaci Heleny Houdové Slunečnice a nafotilo sérii exkluzivních fotografií. Nechybí na nich ani samotná topmodelka Houdová, která se před objektivem představuje coby kojící maminka.

Právě kojení třináctiměsíčního syna Dariena je pro modelku světového formátu nejoblíbenější částí běžného dne, což bylo hlavním tématem celého focení. Houdová na fotografii pózuje ve světlých šatech na posteli s miminkem přitisknutým k hrudi.

Celého focení se ujala fotografka Lucie Robinson, která kromě někdejší miss zvěčnila i další osobnosti. Na fotografiích se tak objevil například zpěvák Jiří Korn sedící v křesle a pročítající si noty, herec Jiří Bartoška kouřící cigaretu a popíjející drink, nebo herečka Aňa Geislerová sedící na schůdcích obytného přívěsu.

Režisér Miloš Forman zapózoval se svojí manželkou na gauči a první česká topmodelka Paulina Pořízková je zachycena, jak se projíždí ulicemi na skútru.

Jiří Bartoška Aňa Geislerová

Charitativní fotografie vznikly ve spolupráci s Louis Vuitton a vystavěny budou v pražském obchodě této značky, kde je bude možné zakoupit. Veškerý výtěžek pak poputuje na konto nadace Heleny Houdové.

,