Finalistky České Miss 2007 v lázních Aqua Dome v Rakousku - Zleva: Sára...

Finalistky České Miss 2007 v lázních Aqua Dome v Rakousku - Zleva: Sára Aschenbrennerová, Eva Čerešňáková, Monika Krpálková, Andrea Šopovová, Svatava Spurná, Lilian Sarah Fisherová, Blanka Javorská, Lucie Hadašová, Michaela Řeháková, Eva Vašková a Eva Machů | foto: Petr Pilař

Renata vsadila na novou Miss. Koho tipujete vy?

  • 55
Úřadující Česká Miss Renata Langmannová si tento týden vsadila tisíc korun na vítězku dalšího ročníku soutěže krásy. Nejvíce věří v úspěch finalistky Blanky Javorské. Která finalistka se nejvíc líbí vám? Hlasujte!

Kdo se stane další Českou Miss?
HLASUJTE ZDE

Renata Langmannová rozdělila svoji sázku ve výši jednoho tisíce korun na favoritku soutěže Javorskou a další svůj tip, Lilian Sarah Fischerovou.

"Myslím, že Blanka Javorská by mohla vyhrát, ale není to jediný můj tip. Lilian mě zaujala svojí volnou disciplínou a charitativními aktivitami, které organizuje, aniž by se stala královnou krásy," vysvětlila dvacetiletá Langmannová.

Renata chce být policistkou
Dosluhující Česká Miss 2006 bude muset předat byt a zároveň se vrátí do školy. Dostala se v Olomouci na univerzitu, ale po prvním semestru učitelský obor vzhledem ke svému loňskému vítězství přerušila. "Do školy se rozhodně vrátím, ale zůstanu v Praze, takže přestoupím a asi změním i obor," svěřila se.

Uvažuje prý o něčem v právní sféře a pohrává si dokonce s myšlenkou přihlásit se na policejní akademii. "Chci mít i jiný titul než pouze miss," podotkla Renata, která nedávno nafotila kolekci erotických fotografií pro magazín Playboy. "Do nahých sprosťáren bych nikdy nešla. Dostala jsem nabídku na zajímavou práci a neváhala jsem téměř vůbec. Nebylo to nic proti ničemu," říká.