Miss Jana Doleželová v šatech Marie Copps | foto: Milada Čistínová

Modelka, producentka, herečka - to vše je Miss Doleželová

  • 15
Miss Jana Doleželelová má v tomto roce tolik práce, že si málem ani nenašla volný týden na společnou dovolenou s přítelem Richardem. V poslední době je nejvíce zaměstnaná především focením.

Příští rok Janu uvidíme v mnoha kalendářích a katalozích. Jak ale sama říká, víc než focení ji baví módní přehlídky. "Při přehlídkách je větší adrenalin a také samozřejmě větší zábava, protože se připravují v kolektivu. Focení je však finančně zajímavější, tak se mu nevyhýbám," vysvětluje Jana.

Nedávno se stala tváří kolekce večerních šatů módní návrhářky Marie Copps. Tato návrhářka působí u nás i v Kanadě a její talent mohli diváci obdivovat třeba při finále  České Miss, kde byla autorkou jednoho z modelů pro soutěžící.

Fotografkou snímků je Milada Čištínová, se kterou Jana posledního půl roku hodně spolupracuje. O vzhled se postarala jako obvykle modelčina nejoblíbenější vizážistka Magda Součková, která Janu líčí při všech jejích zakázkách zde v Čechách. Obě tyto dámy se s Doleželovou podílely třeba na tvorbě kalendáře pro rok 2007 foceného v Jihoafrické republice.

Kromě modelingové práce má Jana napilno i jako producentka či moderátorka. V Hradci Králové natáčí sérii vzdělávacích programů se zdravotnickou tématikou, k čemuž má jako vystudovaná doktorka farmacie hodně blízko. Jako produkční se podílí na tvorbě nového kalendáře módní návrhářky Dany Dobřichovské.

A aby toho nebylo málo, Jana se představí i v roli herečky! První týden v říjnu bude ve Španělsku natáčet film Bestiář, kde ji uvidíme jako kamarádku hlavního hrdiny. "Jeho přítelkyni budu pěkně ležet v žaludku," prozradila s úsměvem.