Missky Kateřina Sokolová, Veronika Pompeová a Veronika Chmelířová na Pražském mezinárodním maratonu

Missky Kateřina Sokolová, Veronika Pompeová a Veronika Chmelířová na Pražském mezinárodním maratonu | foto: Jozef Richter

Missky na maratonu míchaly koktejly

  • 22
Mezi početnými fanoušky běžců 13. ročníku Pražského mezinárodního maratonu, který se konal v neděli na Staroměstském náměstí, nechyběla ani Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová, vicemiss Veronika Pompeová a Veronika Chmelířová.
Není divu, vždyť všechny tři krásky mají ke sportu velmi blízko. Osmnáctiletá Kateřina se věnuje tanci, fitness, lyžování a plavání. Jednadvacetiletá Veronika Pompeová holduje lyžování, jízdě na kole, tenisu a také tanci a o rok mladší Veronika Chmelířová také všestranně sportuje.

Sluneční nedělní odpoledne si skutečně náramně užívaly. Například si nechaly poradit od profesionálních barmanů, jak připravit osvěžující nealkoholický koktejl, jehož základ tvoří oblíbená "matonka".

Missky se na Pražském mezinárodním maratonu potkaly s řadou známých osobností, mezi které patřil i europoslanec Vladimír Špidla, který maraton a půlmaraton v Praze již několikrát absolvoval. Letošní klání ale sledoval jen jako divák.