Vicemiss ČR 2007 Veronika Pompeová před odletem do Japonska navštívila salon módního návrháře Josefa Klíra

Vicemiss ČR 2007 Veronika Pompeová před odletem do Japonska navštívila salon módního návrháře Josefa Klíra | foto: archiv APK./2

Miss Pompeová spí s Indonésankou

  • 5
Veronika Pompeová, Miss Sympatie a I.Vicemiss České republiky 2007, už vybaluje kufry v japonském Tokiu. Do země vycházejícího slunce odletěla na mezinárodní soutěž Miss International. Její spolubydlící je Miss Indonésie.

"Indonésanka mluví perfektně anglicky, tak jsem ráda, že se zdokonalím v jazyce. Seznámila jsem se také s Miss USA, je krásná a v pohodě. Jinak je tady hodně dívek, které vypadají uměle. Dohromady je tady šedesát sedm zemí, dokonce i Bahamy," hlásí z místa konání mezinárodní soutěže zástupkyně naší země.

Organizátoři nechali dívky první den odpočinout, nabitý čtrnáctidenní program ovšem začne už příští den. Pompeová se těší na prohlídku hlavního města a návštěvu mrakodrapů. "Japonci jsou milí a hodní a je tady hrozně čisto. Teď prší a pršet prý bude následující čtyři dny." 

V kufru vezla Hurvínka
Pompeová odletěla do Japonska v neděli, v den svých dvaadvacátých narozenin. Ve dvou napěchovaných kufrech, které přesáhly deseti kilogramy povolenou váhu, si vezla luxusní šaty pro celý pobyt s důrazem na dokonale vyvážený set pro samotné finále od módního návrháře Josefa Klíra. V mobilním šatníku si veze večerní róby, koktejlky, elegantní a sexy korzet i krásné malé večerní róby.

Kromě nezbytného oblečení veze sympatická miss i charitativní dárky - Hurvínka, křišťálovou vázu a panenku v kroji a něco pro štěstí od svých kamarádek a kolegyň, Kateřiny Sokolové a Veroniky Chmelířové. "Holky mi koupily dárky, které se mi hodí: kabelku-psaníčko a náušnice. Od agentury APK./2 jsem dostala náramek pro štěstí," říká Pompeová.

Jak Veronika Pompeová v Japonsku dopadne, bude známo 15. října, kdy proběhne finálový večer.