Zuzana Jandová | foto: ConPro

Miss Jandová trénovala na letošní Miss World

  • 21
Necelé dva měsíce dělí letošní Miss ČR Zuzanu Jandovou od světové soutěže krásy Miss World, která se uskuteční v jihoafrickém Johannesburgu. Akci módního katalogu brala jako předpremiéru jedné ze soutěžních disciplín - promenovala se na ní totiž v plavkách.

Jandová ukázala, že je na soutěž perfektně připravená. Stále dokonalá postava bez gramu tuku navíc, sebevědomé a příjemné vystupování, dokonalý účes i make-up. Zuzana dobře ví, že tohle všechno jí může pomoci k úspěchu na světové soutěži krásy, kde chce podle svých slov uspět co nejlépe.

Při předvádění modelů z nového katalogu Quelle na podzim a zimu 2008 na pražské Občanské plovárně rozhodně uspěla. Vynikla i mezi svými kolegyněmi Kristýnou Lebedovou a Taťánou Šedivou. V plavkách si ji ale přítomní diváci moc dlouho neužili, součástí scénáře totiž bylo krátce zavzpomínat na léto, ale vzápětí myslet na chladnější období a obléci se do teplejších modelů.

Elegantní košile a vysoké podpatky české krásce slušely stejně jako šaty a sukně, nejlépe se ale cítila ve sportovním oblečení. "Nejvíc se mi líbil sportovní model s červenou teplou vestou – je to pro mě zkrátka nejpohodlnější," přiznala Jandová.

Přehlídku, která ukázala, že moderní budou v poslední části roku kabátky s velkými límci, peleríny se širokými rukávy, čepice, šály, krátké sukně a jako doplňky velké brýle, výrazné korále, široké pásky a k tomu vyčesaný drdol, doplnilo taneční vystoupení tanečníka Dava i svižné moderování Vlasty Korce.