Česká Miss 2009 Iveta Lutovská a podnikatel Jaroslav Vít ve svatební den...

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská a podnikatel Jaroslav Vít ve svatební den (Pardubice 9. září 2011) | foto: Hermina.cz

Miss Iveta Lutovská se vdala na zámku, je z ní paní Vítová

  • 54
Česká Miss 2009 Iveta Lutovská si v pátek v půl druhé odpoledne vzala za muže podnikatele Jaroslava Víta. Svatbu měli na zámku v Pardubicích a pak se přesunuli do golfového resortu Kunětická hora na slavnostní oběd a svatební party.

Ještě den před svatbou neměla nevěsta své šaty od návrhářky Terezy Sabáčkové doma. Ve svatební den však všechno klapalo a Iveta zazářila v bílých šatech s vlečkou, u které se však modelka trochu obávala, aby o ni nezakopla.

"Nevěsta má být taková princeznovská, nechtěla jsem žádné krátké šaty nebo příliš extravagantní," prozradila Lutovská pro iDNES.cz ještě před svatbou.

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská se vdala. Vzala si podnikatele Jaroslava Víta.

Iveta se rozhodla pro světlou barvu šatů, která se od bílé liší o pouhé dva odstíny. Modelce, která je zastánkyní klasiky, nechyběl závoj ani svatební kytice z bílých růží. Ženich původně zvažoval světlý oblek, ale nakonec se snoubenci dohodli na tmavém.

Svatebčané z nevěstiny strany přijeli v bílých vozech a z ženichovy v černých. Ivetu k oltáři odvedl tatínek a za svědka jí šla modelka Kateřina Malá. Ženichovi svědčil herec Michal Novotný.

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská se vdala.

Na svatbě se sešla necelá stovka hostů a po obřadu pokračovala hostina v golfovém resortu na Kunětické hoře. Mezi hosty nechyběl Leoš Mareš s Hankou Svobodovou, Pavel Cejnar a Patrik Hezucký či Eliška Bučková s Václavem Noidem Bártou, kteří však přijeli na obřad pozdě.

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská se vdala. K oltáři ji odvedl tatínek.

Menu měla Lutovská vybrané také tradiční - knedlíčková polévka, svíčková s knedlíkem a svatební koláče. Datum svatby 9. 9. 2011 nebylo, podle nevěsty, stanoveno na základě příznivých numerologických prognóz, ale prostě to tak vyšlo.

"Přes léto se v golfovém resortu, kde budeme mít hostinu a oslavu, pořádají turnaje. Tohle byl první volný termín, který nám nabídli. Tak jsme kývli," doplnila Iveta.