Topmodelky Heidi Klumová a Karolína Kurková

Topmodelky Heidi Klumová a Karolína Kurková | foto: Profimedia.cz

Kurková je pátá mezi sexy modelkami, zvítězila Klumová

  • 20
Češka Karolína Kurková je na pátém místě v žebříčku topmodelek, které internetový server models.com vyhodnotil jako ženy s největším sex-appealem. První mezi 25 nejžhavějšími kráskami je německá modelka Heidi Klumová.

Server uspořádal anketu mezi editory a zástupci prestižních médií, na jejichž titulech se modelky pravidelně objevují. Hodnotili jejich pozici v loňském roce a potenciální vyhlídky na letošní rok.

Kurkovou server označil za "ambiciózní, pozitivní a nepředvídatelnou". Upozornil také na její ladné křivky. Své jméno prý tato krásná žena nemusí ani vyslovit a všichni vědí, "že KK je Karolína Kurková".

Mossová skončila za Vařekovou
Na sedmnáctém místě skončila další Češka Veronika Vařeková. Bývalá manželka hokejisty Petra Nedvěda se prosadila v kampaních pro značky jako Chanel, Guess, Nivea nebo Pantene. Objevila se také na stránkách časopisů Sports Illustrated, Marie Claire nebo Cosmopolitan.

Teprve za Veronikou se umístila Kate Mossová. Britská "dračice" tmavé pleti Naomi Campbellová je na tom trochu lépe, skončila dvanáctá.

"Klumová je dokonalá"
Absolutní vítězka, čtyřiatřicetiletá matka tří dětí Heidi Klumová, nechala za sebou mnohem mladší hvězdy. Porota ocenila nejen její nedostižnou přírodní krásu, ale i modelčiny vzkvétající obchodní aktivity.

"Heidi je ve všech ohledech dokonalá. Ve vzácné shodě se v ní snoubí sexy žena s úspěšnou byznysmenkou, která uvedla na trh vlastní značku šperků nebo bot," uvedla porota. 

Deset nejvíce sexy modelek podle models.com
1. Heidi Klumová
2. Gisele Bündchenová
3. Adriana Lima
4. Tyra Banksová
5. Karolina Kurková
6. Alessandra Amrosio
7. Isabeli Fontanová
8. Yamila Diazová
9. Ana Beatriz Barrosová
10.Natalia Vodianovová