Společensky unavená Kate Mossová odchází z hotelu Dorchester, kde oslavila své čtyřiatřicáté narozeniny | foto: Profimedia.cz

Kate Mossová je chodící reklama na Nicorette

Britská modelka Kate Mossová (34) se sice dokázala zbavit smrtící závislosti na kokainu, bohužel však touha po droze zdvojnásobila její chuť na nikotin.

Poslední měsíce tak vykouřila i šedesát cigaret denně, což se negativně odrazilo na kvalitě její pokožky i celkového zdravotního stavu. Bojovnice Kate se proto rozhodla se svým zlozvykem skoncovat pomocí náplastí Nicorette, které mají touhu po cigaretě potlačit.

Jeden z módních fotografů, který s Kate poslední dobou spolupracoval, prozradil novinářům: "Na focení vždycky přišla oblepená těmi náplastmi a odmítala je sundat. Museli jsme jí je s vizážistkami vždycky kamuflovat tak, aby nebyly na snímcích vidět," prozradil a dodal, že Kate i nadále čadí jako tovární komín.

"Řekla mi, že už vykouří jen třicítku denně. Už jí není dvacet let, takže se chce vypadat dobře. Navíc má malou dceru, které pobyt v zakouřené domácnosti na zdraví nepřidá," uvedl s tím, že modelka vychvaluje účinky náplastí, jako by za to byla placena.