Daniela Peštová v kampani pro Bomton

Daniela Peštová v kampani pro Bomton | foto: Matúš Tóth pro Bomton

Daniela Peštová k nepoznání: za tuhle kampaň má sedmimístný honorář

  • 59
Česká topmodelka Daniela Peštová je i ve svých čtyřiceti letech k nezastavení. V den jejího svátku přicházejí na veřejnost snímky z nové kampaně, za kterou měla inkasovat sedmimístný honorář.

Nová kampaň Daniely Peštové vznikla pro českou síť vlasových studií Bomton. Topmodelka a manželka slovenského muzikanta Paľa Habery je na snímcích Matúše Tótha neodolatelně sexy, což dokazuje, že ani ve čtyřiceti neztrácí na kráse, spíše naopak.

Daniela Peštová
Daniela Peštová
Poslední úpravy kadeřnice Niny Krajčo a Daniela Peštová může před objektiv

Nadýchaný účes a výrazný make-up mění matku tří dětí k nepoznání, avšak z pohledu kampaně plní svůj účel do posledního detailu. "Na kvalitu svých vlasů, a to včetně barvy, jsem velmi náročná. Kdybych v této kampani o tom nebyla přesvědčená, svou tvář bych s ní nespojila," tvrdí Peštová.

Důležitý je spánek, radí Daniela Peštová, která je i ve čtyřiceti neodolatelně krásná

Všem ženám, které chtějí vypadat stejně, radí: "Pečujte o sebe. Snažím se žít zdravě. Mluvím hlavně o psychické pohodě. Důležité je vyhýbat se stresům a dostatečně odpočívat a spát. Nejsem z těch jedinců, kterým stačí pár hodin spánku."

"Používám navíc kvalitní kosmetiku, cvičím a dodržuji pitný režim. Pomáhá mi sauna a miluji různé peelingy a masky. Vždy se po takovém rituálu cítím odpočatější a krásnější," mluví zasvěceně Daniela, matka patnáctiletého syna Yanicka, dvouletého Paula Henryho a devítileté dcery Elle.