Claudia Schifferová v reklamní kampani Guess v roce 1989 a v roce 2012

Claudia Schifferová v reklamní kampani Guess v roce 1989 a v roce 2012 | foto: fashion.telegraph.co.uk

Claudia Schifferová i po letech září v reklamě pro stejnou značku

  • 16
Jednačtyřicetiletá Claudia Schifferová jakoby vůbec nestárla. Důkazem jsou i snímky, které dělí více než 20 let. Topmodelka se totiž stala tváří módní kampaně značky, pro kterou pózovala na začátku kariéry.

Claudia Schifferová před objektivem fotografky Ellen Von Unwerthové pózovala v roce 1989 a značka Guess si ji vybrala i pro kampaň k svému 30. výročí.

"Její nadčasový, osobitý styl a nakažlivá energie ji udržely v čele módy po celá desetiletí," vysvětlil generální ředitel společnosti Paul Marciano, proč si vybrali právě německou topmodelku.

Schifferová přiznala, že pro značku, která jí pomohla odstartovat kariéru, bude mít vždy slabost.

"Focení kampaně Guess k 30. výročí bylo, jako bych se vrátila zpátky v čase. Připomnělo mi to tolik skvělých vzpomínek a byla to legrace opět spolupracovat s Ellen a Paulem," dodala topmodelka.

Kromě Schifferové byly tvářemi značky také herečka Drew Barrymore, modelky Naomi Campbellová, Laetitia Casta nebo Eva Herzigová.

Claudia Schifferová, její manžel Matthew Vaughn a děti Caspar a Clementine

Claudia Schifferová žije s rodinou v Londýně. Jednačtyřicetiletého filmového producenta Matthewa Vaughana si vzala v roce 2002 a mají spolu tři děti. Devítiletého Caspara, sedmiletou Clementine a nejmladší Cosimu, která druhé narozeniny oslaví v květnu.