Česká miss 2008 Eliška Bučková | foto: Milan Nováček, iDNES.cz

Česká Miss Eliška Bučková: fandí Čunkovi a plastickou operaci neplánuje

  • 20
Letošní vítězka soutěže Česká Miss Eliška Bučková vyhrála naprosto přesvědčivě. V sobotu večer okouzlila diváky i porotu. Osmnáctiletá tmavovláska si však vůbec nevěřila. "Sama bych neměla odvahu a nebýt toho, že mě sem přihlásili rodiče, tak bych tady dnes nebyla," uvedla v on-line rozhovoru.

ODPOVĚDI ČESKÉ MISS 2008 NAJDETE ZDE

Česká Miss 2008 Eliška Bučková během on-line rozhovoru v redakci iDNES.cz (6.2.2008)Eliška ráda zpívá, tančí a od ostatních missek se liší především tím, že pravidelně chodí do kostela.

Česká miss na sebe také prozradila, že do svých patnácti let byla ošklivé káčátko a i dnes ji trápí odstávající uši. O plastické operaci ale zatím neuvažuje. S přítelem se rozešla ještě před soutěží Miss a ve volném čase se věnuje hlavně modelingu.

Kvůli němu také odešla ze studia na Arcibiskupském gymnáziu a nyní na střední škole studuje obor kosmetička. "Z gymnázia jsem odešla kvůli modelingu, nedalo se to skloubit dohromady. Teď studuji na kosmetické škole, což mě moc baví. Jestli ale budu kosmetička, ukáže až čas. Uvažuju, že bych pak šla ještě někam dál studovat," odpověděla čtenářům.

Eliška se také zajímá o politiku a nejvíc fandí Jiřímu Čunkovi. "Jsem zastánkyní pana Čunka. Myslím, že je to seriózní člověk."