Zuzana Belohorcová - Závod Diamond Race 2008 | foto: Marek Navrátil

Belohorcová i Hanychová vzdaly tajný závod drahých vozů

  • 64
Zuzana Belohorcová, Agáta Hanychová a Dominika Mesarošová, to byla jména tří krásek, které měly ozdobit tajný závod superrychlých vozů nazvaný Diamond Race 2008. Ani jedna z nich však v jednu hodinu po poledni u hotelu Corinthia Towers za volant neusedla.

"Původně jsme měli s Vlastou jet, moc jsme se na to těšili. Špatně jsem se ale podívala do diáře a nevšimla si, že se mi termín závodu kryje s moderováním jedné charitativní akce, kterou už jsem dlouho dopředu slíbila. Přemýšlíme, že bychom se za nimi někam zajeli na jeden večer podívat," říká Belohorcová, která alespoň pomohla na startu závodu.

DJ Uwa a Zuzana Belohorcová
DJ Uwa a Zuzana Belohorcová

Hanychová se závodem počítala, nastoupit měla s kamarádkou a startovním číslem šest ve 13:06. "Agáta byla večer asi na nějakém mejdanu, a tak zaspala," obhajovali modelku moderátoři akce DJ Uwa a DJ Lucas. "Včera odpoledne byla hostem pořadu v mojí internetové televizi, tak je vyšťavená," prohlásil zase Robert Rosenberg, který si pohled na luxusní auta nemohl nechat ujít. "Kde jsou pěkná auta a motorky, tam nechybím," řekl.

O legrační kostýmy nebyla nouze
O legrační kostýmy nebyla nouze.

Důvodem neúčasti Hanychové může být také informace organizátorů, kterým se svěřila, že má problémy s přítelem, a proto zřejmě nepojede. Na startu se nakonec neobjevila ani další ohlášená sexbomba, modelka Dominika Mesarošová, která teď randí s novým italským přítelem, Siciliánem Setimou.