Brazilka Alessandra Ambrosio byla sexy i s malým bříškem - Přehlídka luxusního prádla Victoria´s Secret | foto: Reuters

Alessandra Ambrosio rozžhavila na přehlídce Victoria´s Secret diváky

  • 6
Nejkrásnější ženy světa se o víkendu promenádovaly po mole v americkém letovisku Miami Beach. Na přehlídce luxusního prádla Victoria´s Secret zazářily hlavně dvě maminky - Brazilka Alessandra Ambrosio a Němka Heidi Klumová.

Prádélko v mnohamilionové hodnotě předvedlo na pětatřicet modelek. Dohromady se na mole představilo osmašedesát souprav. Návrhář Martin Izquierdo pro přehlídku připravil sedm párů křídel. Inspiroval se prý v řecké mytologii a v říši motýlů.

Adriana Lima předvedla podprsenku Black Diamond Fantasy Miracle Bra
Adriana Lima předvedla podprsenku Black Diamond Fantasy Miracle Bra

Jedním z vrcholů show byla podprsenka s názvem Black Diamond Fantasy Miracle Bra z dílny klenotnictví Martin Katz. Byla ozdobena bílými a černými diamanty a rubíny v hodnotě pět milionů dolarů a předvedla ji Adriana Lima.

Brazilka Alessandra Ambrosio byla sexy i s malým bříškem
Brazilka Alessandra Ambrosio byla sexy i s malým bříškem

Na přehlídce zazářila Brazilka Alessandra Ambrosio. I když měla malé bříško, vypadala pořádně sexy. V srpnu totiž přivedla na svět první dcerku, přesto však již v listopadu vystoupila na molo ve spodním prádle. A sklidila mimořádný úspěch.

Heidi Klumová ukázala, že je stále sexy
Heidi Klumová ukázala, že je stále sexy

Další supermodelka a máma předvedla rovněž dokonalé křivky. Čtyřiatřicetiletá Němka Heidi Klumová, která se stará o tři děti, vystoupila jako poslední. I když patří k nejstarším modelkám firmy, svým sexapelem často trumfne i mladší kolegyně. Společnost s ní proto prodloužila smlouvu a počítá s ní i do budoucna.

Karolína Kurková na mole rovněž zazářila
Karolína Kurková na mole rovněž zazářila

Na přehlídce nechyběla ani česká rodačka Karolína Kurková. Ta při jedné z otoček ukázala přítomným divákům i svůj sexy zadeček. A hned bylo jasné, proč si kráska vydělává sto milionů korun ročně.