Eva Aichmajerová a Lucie Váchová

Eva Aichmajerová a Lucie Váchová - Otevření butiku Kipling | foto: Marek NavrátiliDNES.cz

Aichmajerová se pochlubila akty, její kolegyně se praly o kabelky

  • 11
Doslova boj o kabelky se odehrál v nově otevřeném butiku Kipling. Manažerka této značky, někdejší Miss ČR Petra Minářová, totiž pozvala všechny své kolegyně a kamarádky ze šoubyznysu, aby si přišly zdarma vybrat jeden kousek z vystavené kolekce.

Jednu z nejhezčích kabelek si vybrala čerstvá třicátnice Petra Faltýnová, která přišla v krásném saku od Viviene Westwood. "Mám bílé kalhoty, tak jsem si nemohla vybrat jinou než bílou kabelku," okomentovala modelka, kterou už podle úsměvů na tváři zřejmě netrápí rozchod s Romanem Hajabáčem.

Usměvavá byla také Eva Aichmajerová, která se pochlubila nedávným focením sexy snímků. "Souhlasila jsem s nabídkou internetových stránek Xman.cz a nafotila jsem velmi odvážné fotky v jednom luxusním hotelu v centru Prahy. Žádná svá intimní místa jsem neodhalila, můj oděv je ale na většině fotek velmi sporý. Fotila jsem třeba jen s mašlí od židle," prozradila. - Průběh focení si prohlédněte zde

Rozruch vyvolala i Zuzana Belohorcová, která dorazila na akci s mikrofonem v ruce. "Jsem tu hlavně z pracovních důvodů. Už několik měsíců vyzpovídávám známé tváře pro jednu televizi," prozradila. "V poslední době je jeden večírek za druhým a já se opravdu nezastavím. Svých obětí se ptám na klasické otázky z jejich života. Přiznávám, že jsem hodně zvědavá a někdy se sama divím, co všechno mi na sebe celebrity prozradí. Dnes mě bude zajímat hlavně to, kolik která kráska dovede za kabelky utratit," smála se.

V butiku bylo opravdu plno a nedalo se skoro ani pohnout. Krásky se tlačily jedna přes druhou a dlouho přemýšlely, které kabelky jim ještě v jejich vlastních sbírkách chybí. Žádná z nich nakonec neodešla s prázdnou a všechny se spokojeně usmívaly. LUCIE VÁCHOVÁ pro iDNES.cz - MISS ČR 2003 přináší zaručené zprávy ze společnosti...