Soukup kritizoval boxerský duel rapperů, Rosenberg ho vyzval k souboji

  • 109
Ředitel a majitel TV Barrandov Jaromír Soukup opět kritizoval, tentokrát plánovaný boxerský zápas raperů Marpa a Rytmuse v pražské O2 Areně. Odpověď přišla rychle v podobě výzvy k souboji s Robertem Rosenbergem před nabitou Lucernou na galavečeru bojových sportů, uvádí server Lidovky.cz.

„Boxerský zápas skoro-důchodců je zábavný asi skoro jako boxerský zápasů raperů, jakéhosi Marpa a Rytmuse v O2 Arena. Směšný, nedůstojný divadlo, který se sportem, který mám tak rád, což je box, nemá vůbec nic společnýho. Dva hudebníci, tedy rappeři v ringu. Kdo bude příště? Felix Slováček s Karlem Gottem? My, kteří jsme opravdu boxovali, nad těmito šaškárnami úpíme a prosíme, už toho nechte, hlavně ať s boxem není spojovaný Robert Rosenberg, Marpo nebo Rytmus. Prosím vás, běžte od toho, a jezděte třeba na kánoi. Prosím vás za všechny boxery, děkuji,“ uvedl Soukup v jednom ze svých pořadů.

„Ty zoufalej zoufalče Jaromíre Soukupe, vládče všech moří a televizí ... když už jsi tak hustej boxer, jak se pasuješ, tak ti nabízím čtyřkolovej fight s tím ‚neboxerem‘ jak ty říkáš Robertem Rosenbergem,“ napsal podle serveru ve středu večer na svůj facebookový profil Matouš Rajmont, organizátor prosincového galavečeru bojových sportů v Lucerně.

Ve čtvrtek dopoledne pak Rajmont doplnil, že se mu Soukup zatím neozval.

„Ale všichni víme, jak to s jeho zápasy vypadalo. A že by ho Rosenberg roznesl po ringu za pár vteřin,“ poznamenal pro Lidovky.cz a dodal, že se mu už ale ozvalo několik sponzorů, kteří by byli ochotni na duel přispět.

„Ne, reagovat nebudu. Všechno, co jsem chtěl říct, jsem řekl. A nemám na tom co měnit,“ odpověděl serveru v SMS zprávě na otázku, zda by chtěl na Rajmontu výzvu reagovat.

Rosenberg vyzývá Soukupa k souboji:

Box je Soukupovi blízký, sám ho aktivně provozoval, byl prezidentem České unie boxerů profesionálů. 

Rappeři Ota Petřina (Marpo) a Patrik Vrbovský (Rytmus) se spolu utkají v boxerském zápase organizace XFN po Vánocích. Pro Petřinu nepůjde o nic nového, dřív se věnoval thajskému boxu. Vrbovský začal boxovat před třemi roky.

Kdo by vyhrál případný boxerský zápas Jaromír Soukup vs. Robert Rosenberg?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pátek 21. prosince 2018. Anketa je uzavřena.

Rosenberg
Rosenberg 1646
Soukup
Soukup 1051

Video