Pozici předsedy Výkonného výboru obhájil Pavel Vlček. Ve svých mandátech...

Pozici předsedy Výkonného výboru obhájil Pavel Vlček. Ve svých mandátech pokračují i Patricie Šedivá, Jana Pečenková, Kateřina Pavlíková a Ladislav Kříž. | foto: PR Klub

Vedení PR Klubu pokračuje ve stejném složení, přibylo 29 nových členů

  • 0
Členové PR Klubu na pravidelném shromáždění, které je nejvyšším orgánem této oborové organizace, podpořili současné složení Výkonného výboru. Řady klubu se od začátku roku rozrostly o 29 institucionálních členů.

Pozice členů Výkonného výboru PR Klubu na Shromáždění členů minulý týden obhájili generální manažerka agentury Grayling Jana Pečenková, tisková mluvčí cestovní kanceláře Čedok Kateřina Pavlíková a manažer útvaru komunikace ve společnosti ČEZ Ladislav Kříž.

V mandátech nadále pokračují i místopředsedkyně Výkonného výboru Patricie Šedivá ze polečnosti T-Mobile a předsedou zůstává Pavel Vlček, který je konzultantem v oblasti Public Affairs a komunikace.

Členkami Revizní rady byly opětovně zvoleny jednatelka Conso Eminens Alexandra Ruberová a vedoucí komunikace domova Sue Ryder Denisa Ratajová. Třetím členem se stal PR & Communication Manager společnosti Alensa a bývalý předseda Výkonného výboru Petr Langer, do rady byl kooptován po náhlém úmrtí dlouholeté členky Lucie Zaki.

Oborová organizace PR Klub, která již 25 let sdružuje a vzdělává profesionály v oblasti komunikace a vnějších vztahů, během shromáždění dále oznámila, že se její řady od začátku roku rozrostly o 29 institucionálních členů.

„PR Klub zareagoval na dlouhodobou poptávku členství ze stran firem, veřejných institucí a také agentur, kterým dává smysl, jakou přidanou hodnotu přinášíme pro členy v oblasti péče o reputaci, vztahy se stakeholdery a etiky komunikace. Aktuálně máme téměř tři desítky organizací a podobný počet projevil ještě zájem. PR Klub se tak začíná transformovat do něčeho mnohem většího než původního sdružení expertů na PR,“ popsal předseda Výkonného výboru PR Klubu Pavel Vlček.

Zlatý středník ocenil mluvčího strážníků, osobností PR je Ladislav Šticha

PR Klub 20. června na oslavě 25. narozeniny zveřejní finalisty všech 29 kategorií nejstarší oborové soutěže komunikačních projektů a firemních médií Zlatý středník. Ta letos slaví již 21 let a zadavatelé, agentury a neziskové organizace do aktuálního ročníku podali rekordních 659 přihlášek.

PR Klubu, který sdružuje téměř 300 profesionálů z oblasti public relations a komunikace, organizuje i anketu Mluvčí roku.


Video