Na Nově se v duelech utkají soutěžící z předešlých řad MasterChefa

  • 2
Na obrazovky se vrací kuchařská show MatsreChef. Televize Nova totiž zařazuje od 24. února bonusové díly, ve kterých se utkají dvojice úspěšných soutěžících z předešlých řad, informuje portál MediaGuru.

Od středy 24. února ve 21:30 tak bude Nova vysílat show MasterChef Česko: Souboj nejlepších. Během několika večerů se proti sobě postaví úspěšní soutěžící z minulých dvou řad. 

Jejich výkony bude hodnotit porota ve složení Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt.

Jako první se k plotně postaví Jan Vorel a Pavel Berky, kteří skončili před branami finále.

„Televize Nova se rozhodla, že divákům nejpopulárnější kulinární show připraví speciální podívanou. Často jsme na našich sociálních sítích vídali diskuze, jak by to asi dopadlo, kdyby proti sobě stanuli ti nejlepší z minulých řad. Inspirovali jsme se touto myšlenkou a dáme divákům jedinečnou možnost sledovat tento souboj na televizní obrazovce v bonusových epizodách MasterChef Česko: Souboj nejlepších,“ uvedla pro MediaGuru programová ředitelka Novy Silvia Majeská.

Diváci mohou pořad sledovat na videoplatformě Voyo už týden před televizní premiérou nebo si ho mohou přehrát zpětně během sedmi dnů na Nova Plus nebo přes červené tlačítko.

Zatím poslední ročník soutěže MasterChef Česko a titul nejlepšího amatérského kuchaře u nás vyhrál sympaťák s nakažlivým smíchem Roman Staša. V napínavém finále o bod porazil Pavlínu Lubojatzky.


Video