Diskuze

Zeman vytkl Petříčkovi, že na Ukrajině nezmínil banderovce. Zastal se Ťoka

Prezident Miloš Zeman pokračuje v kritice ministra zahraničí Tomáše Petříčka z ČSSD. „Vytkl jsem mu, že dostatečně nezmínil problém banderovců, myslím, že tento fenomén podcenil,“ řekl o návštěvě šéfa české diplomacie Petřička na Ukrajině ve svém pravidelném pořadu Týden s prezidentem v televizi Barrandov.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Zeman a rudohnědí z KSČM / SPD mají s Petříčkem problém ? Nic jiného bych ani nečekal, zřejmě dělá svoji práci dobře. R^

1 0
možnosti
AD

A měl také zmínit KGB která organizovala vyvražďování polské inteligence!

0 0
možnosti
PF

P13e83t56r 91F43i83a24l51a

9. 2. 2019 2:22

Pane Matyáši, řadě vašich mínusů jsem se jen pousmál, ale nerozumím mínusu u otázky, jak Bandera zachránil Český Malín. Odpovězte prosím.

0 1
možnosti
MZ

V pohodě, já se také smějí nejen tvým mínusům ale i tvým příspěvkům ;-D

1 1
možnosti
PF

P51e70t74r 49F46i26a37l14a

8. 2. 2019 15:56

Pane Onoprienko, žádným mínusem nemůžete vyvrátit historická fakta.:-)

A vzhledem k tomu, že se vám, asi Ukrajinci, nelíbí pravda, tak to napíšu podrobněji:

Ukrajinci se tváří se, že prý nebyli bolševici, přitom s bolševickou revolucí začali společně s Rusy, pak založili sovětskou socialistickou republiku dříve než Rusové.

Tvrdí, že prý Rusové zavinili hladomor, přitom to organizoval ukrajinský bolševik Kaganovič, Stalinův hlavní ekonomický poradce, a bylo to nejen na Ukrajině, ale i v jižním Rusku a na Kavkaze. Stupeň hladomoru souvisela s tím, jak komunisté na oblastech poslouchali příkazy - milovaného ukrajinského soudruha.

Území, která získali od Lenina a Stalina, jim také nevadí.

Lžou, že prý nás neokupovali a Češi jsou pro ně zbabělci a zrádci, kteří si prý nepamatují, že je okupovali Rusové. Anebo lžou, že prý zde byli proto, že byli hnáni pod děla v Československu.

1 4
možnosti
JJ

Tak hlavně že pan Zeman kritizuje Čínu za její přístup k lidským právům!

2 0
možnosti
PF

P59e24t60r 88F73i51a11l81a

8. 2. 2019 16:03

Banderovci vraždili naše lidi.

A hlavně, kdyby Ukrajinci nelhali a nepřekrucovali historii, nedělali z Bandery hrdinu, který údajně bojoval proti komunismu, už bychom se o jejich vraha nezajímali.

3 4
možnosti
MZ

„Vážení ukrajinisté,

obdržel jsem Váš dopis, v němž obhajujete Stepana Banderu.

Dovolte mi proto, abych Vám položil dvě otázky.Za prvé, znáte Banderův výrok: „Zabij každého Poláka mezi šestnácti a šedesáti lety?“ Pokud neznáte, nejste ukrajinisté.

Pokud tento výrok znáte, souhlasíte s ním, nebo ne? Pokud s ním souhlasíte, naše diskuse končí.Pro Vaši informaci bych chtěl uvést, že Stepan Bandera hodlal na Ukrajině vytvořit vazalský německý stát. Měl v tom podporu Alfreda Rosenberga, ale protože Hitler se rozhodl, že Ukrajina bude po vítězné válce osídlena výlučně německými sedláky, tento projekt byl zrušen, a Bandera byl poslán do koncentračního tábora. Něco podobného se ostatně stalo i na našem území v případě Jana Ryse Rozsévače, zakladatele Vlajky.

Dále bych Vás chtěl upozornit, že již prezident Juščenko vyhlásil Banderu za národního hrdinu, a že nyní se připravuje obdobné vyhlášení v případě pana Šuchevyče, který proslul tím, že v roce 1941 nechal ve Lvově postřílet tisíce Židů.

Nemohu bohužel blahopřát Ukrajině k takovým národním hrdinům.

Jsem rád, že jsem mohl doplnit Vaše informace a přeji Vám mnoho úspěchu ve Vaší práci.

S pozdravem

Miloš Zeman

prezident republiky“

3 4
možnosti
AH

A16d79a28m 33H43a83n40á73k

8. 2. 2019 14:02

Důvod pro to, aby Zeman podal demisi. Bandera byl celou válku v koncentrácích mučen. někteří Banderovci skutečně vraždili, ale je to jen zlomek toho, co tady dělala partička Falmera a Grebeníčka. Strany , které byl M.Zeman členem.

4 2
možnosti
JM

J97a46n 61M74o24l46n92á37r

8. 2. 2019 12:24

Milošu a zmínil ses o ruských agresorech na Ukrajině a lidských právech v Rusku a Číně ?;-D

6 0
možnosti
PK

Ano. Všechny gangstery je třeba trvale odsuzovat. A banderovce jen těžko někdo omluví, že to byla odplata gangsterům z Kremlu, kteří způsobili na Ukrajině hladomor a tím zabili přes 3 miliony lidí. To by potom někdo mohl začít omlouvat gangstery páchající zvěrstva při vysídlování Sudet.

3 0
možnosti
MZ

Stačí když je nebudou vyznamenávat.

1 3
možnosti
Foto

A zmíní Zeman v Číně lidská práva?

8 0
možnosti
MM

Ne, problém nejsou banderovci Miloši. Problém je prozápadní postoj Petříčka. A ty jenom hledáš hůl na psa. Protože ty hledíš směrem, kde Slunce vychází, ne zapadá.

7 3
možnosti
MZ

Problémem je fašistická Ukrajina s kterou už nechce mít nikdo nic společného

2 10
možnosti