Diskuze

Zeman se v úterý sejde s Babišem. Do Lán přijedou i Bartoš a Výborný

Prezident Miloš Zeman se v úterý sejde na zámku v Lánech s premiérem Andrejem Babišem. Společně budou zřejmě opět řešit výměnu v čele ministerstva kultury. O setkání požádal Babiš, ještě před ním na schůzku s prezidentem dorazí postupně i šéf Pirátů Ivan Bartoš a předseda KDU-ČSL Marek Výborný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MU

Je zajímavé kolik nenávisti tady v těchto diskuzích je , myslím že lidé typu pana Jaroslava Seiferta a dalších úctyhodných umělců by se divili co to tu je za válku slov a můžete mě klidně z této diskuze i dalších diskuzí nechat vymazat,protože kdo má jiný názor je podle vás zmetek, negramot a jak se říkalo dříve - třídní nepřítel

2 0
možnosti
JO

Něco mi říká, že tam přijede i Okamura.

0 0
možnosti
JD

Pozve se sám nebo bude pozván ?

1 0
možnosti
OS

Neví někdo, jestli pan Bartoš už vysvětlil, proč měli Piráti jako garanta obranného plánu vybraného člověka, který je rusofil a jezdil řečnit na shromáždění na podporu obsazení Krymu Ruskem?

0 0
možnosti
LF

Kompetentní žaloba pouze ukáže, jak má prezident při jmenování postupovat, ale to ví každý.

0 0
možnosti
JH

když to ví každý proč babiš podle toho nejedná ?

2 0
možnosti
LF

Jak přiměje premiér(v dané situaci Babiš) prezidenta( v dané situaci Zemana), aby jmenoval navrženého ministr jeho vlády, když prezident jmenovat odmítá, to jsem se již po několikráte položené otázce odpověď nedozvěděl.

1 1
možnosti
JH

má podat žalobu ........ co je na tom složitého ?

popř. dát demisi když neví už jak

2 1
možnosti
LF

Stručně o debatě mezi Zemanem a Babišem.

A.B .Proč?

M.Z. Proto.

0 0
možnosti
MR

stručně a jasně - dnes jste nahlásil 3 dny můj starý příspěvek...a nikdo jiný to být nemohl, protože mě minusoval jen jeden člověk, Vy...a z 13.8. mi to naskočilo teprve dneska...

děkuji Vám mockrát..

k tématu : op čem je Váš příspěvek? Vy nevíte, že AB a MZ jsou jedno a totéž? jsou kamarádi, kteří prapodivným způsobem zprivatizovali Petrimex

1 2
možnosti
ZW

Babiš prohlásil, že ho tam taky nechce, tudíž z principu nebude Zemana žalovat. A ministra prezidentovi navrhuje premiér, nikoliv předseda nějaké partaje. Jinými slovy. ČSSD buď stáhne ocas mezi nohy a pokorně navrhne jiného, nebo ve vládě skončí.

0 0
možnosti
JH

on ho ale navrhl a president dle ustavy měl podepsat=jmenovat, takže předseda vlády by měl jednat a ne stále se scházet a o ničem

3 0
možnosti
PK

No dobře. Babiš a Výborný. Ale kdo je proboha ten Bartoš? To už opravdu může každý lůzr otravovat pana prezidenta?

0 5
možnosti
JH

když tam je ovčáček, mynář a spol. tak se tvému názoru nedivím

5 0
možnosti
JH

vůbec nevím proč se tam zase nějaká schůzka koná, někdo kdo neplní své povinnosti ze zákona na ně nemá nárok, předseda vlády má konat ne kecat a oddalovat, nebo j opravdu tak slabý ?

3 0
možnosti
MC

M55i77l83a89n 90C29e35p95e52k

16. 8. 2019 18:04

Ano, je slabý, protože je v klinči. Jenom prezident ho může zachránit před hrozícím kriminálem za finanční podvody tím, že při případné obžalobě vyhlásí amnestii.

2 0
možnosti
MK

Prezident nechce Šmardu jmenovat protože má výhrady k jeho odborným kompetencím. U toho olomouckého politického bafuňáře Staňka byly ty kompetence v pořádku?:-)

2 0
možnosti
Foto

J93a22n 24P53e94c70h66a

16. 8. 2019 17:56

Samozřejmě, protože v Zemanově interpretaci: kompetentnost = loajalita k Zemanovi.

6 0
možnosti