Diskuze

Mynářovu zabijačku prověřuje policie. Prase by pošlo hlady, hájí ho Zeman

Zabijačku, kterou v pátek za zády hygieniků uspořádal hradní kancléř Vratislav Mynář, prověřují policisté jako možný přestupek. Na soukromé akci se sešlo šest lidí, čímž porušili vládní nařízení omezující volný pohyb. Prezident Miloš Zeman hájil kancléřovu zabijačku tím, že prase by jinak pošlo hlady.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

[>-] Zavrete pana Mynare Az zcerna je to peknej lhar a novej podvodnik.

0 0
možnosti
KD

V době náročných leč nutných opatření pro ochranu zdraví populace, prezident republiky řeší hladové prase na veřejnoprávním médiu. Se nezlobte, to je bizar. Víc k tomu nemám... Lidi prosím neblbněte, ale s respektem. Díky

0 0
možnosti
PT

"Na soukromé akci se sešlo šest lidí, čímž porušili vládní nařízení omezující volný pohyb"

To je naprosto strašné, ale spíš je strašné to, který udavač tohle mohl napráskat. No včera vedle u souseda na zahrádce juchalo také 6 lidí chlastali, kouřili, roušky neměli, to by také by bylo sluníčkové "liberální" kdybych to šel udat. ?8-oPodivné, že mě něco takového vůbec nenapadlo, evidentně nejsem "liberální demokrat". :-)

No Pehe před pár dny v komentáři tvrdil, že Češi prý mají udavačství v genech, zrovna myslel tenhle typ udavačství ohledně koronaviru, tady ale Pehe ukázal že platí přísloví "podle sebe soudím tebe", protože to udavačství v genech mají výhradně lidé alá Pehe, pro které Zeman už před řadou let vymyslel krásné označení, kavárnou je nazval.

0 3
možnosti
PR

Tak se hlavně nespal kavárníku ;-D;-D

3 0
možnosti
IU

Koho že zabili?:-)

1 0
možnosti
Foto

P13e92t25r 64P72e24š70e74k

21. 4. 2020 16:04

No Mynáře né!

0 0
možnosti
MS

Vrchní velitel vojska Čr, národu recituje text, který mu nadiktovat zaměstnanec hradu.

A jak se zdá, dokonce mu i věří.:-(

2 0
možnosti
MZ

Nahlásit nemocné prase k porážce a jako důvod uvést"odmítám ho krmit, protože nemám zbytky z kuchyně", to by mu asi neprošlo. :-)

3 0
možnosti
KN

Prase by pošlo hlady, hájí ho Zeman. No to snad ne pane presidente!! Já si myslím, že pan kancléř má dostatečný příjem že by si mohl maso opatřit i v obchodě;-D

3 0
možnosti
JT

J75i41ř54í 60T85ů54m67a

21. 4. 2020 9:01

to není dvojsmysl, to je jednoznačné, první věta mluví o zabíjačce. Hájí HO Zeman se tudíž musí vztahovat k praseti a proč by Zeman hájil mrtvé prase, hájí živé

0 0
možnosti
Foto

Mynář nemá na to, aby na moravské vesnici sehnal obilí, z něj nechal udělat šrot, brambory a vodu, případně mléko, trochu řepy, slámu, aby mělo kam lehnout, atd. To jeho prase žere to samé, co ostatní prasata.

5 0
možnosti

Vsichni tady resi prase (tak udelal zabijacku, no), resi sest lidi na jednom miste (ok, v parcich se takovych skupinek schazi). Co mi prijde daleko horsi je to ziskani a pouziti testu pro vlastni pochybnou potrebu.

Ony se smi testy prodavat/venovat jako darek? Myslel jsem, ze patri mezi zdroje, jejich distribuce je statem omezena/zakazana..

6 0
možnosti
MS

Parky patří do okruhu výjimek ze zákazu volného pohybu a maximálního počtu dvou osob. Klidně si ten vládní příkaz můžete přečíst.

Co ovšem zakázané je:

- tak krmit jakékoli zvíře zbytky z restaurace.

- ignorovat hlášení hygienikům, pokud jde o přítomnost cizích lidí

- policie celkem hodně aktivně vyhledává a trestá uzavřené společnosti v uzavřených provozovnách - viz hospoda v Olomouci, kde přímo uvedli, že přítomní jsou příbuzní a zaměstnanci.

- ignorovat hlášení státní veterinární správě, jestli bylo zvíře nemocné, nebo jen hladové, protože hladovění zvířat je týrání.

Nicméně celkový kontext je, že papaláši můžou všechno a běžný lid je policií aktivně vyhledáván a trestán. Petr Chelčický by se obrátil v hrobě.

7 0
možnosti