Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Vojáci dostali očkování proti prasečí chřipce befelem

Šéf generálního štábu Vlastimil Picek nařídil všem vojákům povinné očkování proti prasečí chřipce, zjistila MF DNES. Kdo neuposlechne, toho čeká trest a dočasně mu může být snížen i plat. Mezi vojáky se zvedla silná vlna odporu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pletiplot

27. 1. 2010 15:49
Očkování je komerční tah farmaceutických firem

Prasečí chřipka je nebezpečná stejně jako normální chřipka, co je ale nejnebezpečnější je to, že pár lidí napojených na OSN dokáže zalarmovat a vyvolat paniku v milardě relativně bohatých lidí Evropy a USA a ti jsou pak ochotní jim platit nehorázné sumy za nepotřebné vakcíny.

0 0
možnosti
AG

gaDzin

27. 1. 2010 13:59
Chudaci

Rozkaz je holt rozkaz a kdo jiny by se mel obetovat nez vojak? Takze hosi bez kecu, preci ty vakciny nevylejeme, kdyz ji jini nechcou?

0 0
možnosti
B

bse-expert

27. 1. 2010 13:19
Vojsko by mělo zůstat bojeschopné,jiné skupiny je třeba..

Na ČT24  to tehdy pár minut po půlnoci vypadalo tak, jako by paní redaktorka, třeba i několikrát se  chtěla a to hned od pana doktora "opíchat", jenže jeho "vakcinační měšec" byl (díky bohu) prázdný... Takže přeji příjemnou zábavu, je to na této adrese;(http://www.ct24.cz/vysilani/2009/11/12/209411000371112-00:16-udalosti-komentare/). Z toho vyplývá, že zejména naši „medialisté“, kteří se zasloužili o šíření fantazií o „ prasečí pandemii“; tak ti by měli být přednostně očkováni. A podobně i všichni další (odborníci, politici, obchodníci....) a to ne „zdarma“, ale s mimořádným poplatkem. Pokud se tak nestane, tak i nadále budou nezadržitelně mizet miliardy Kč z již tak prázdné státní pokladny.

0 0
možnosti
B

bse-expert

27. 1. 2010 13:15
Vážně i úsměvně k fenomenálnímu podvodu

Fenomén prasečí chřipka je a zřejmě ještě více bude tristní záležitostí pro daňové poplatníky- až bude třeba uhradit faktury za dodávky již objednané vakcíny. Je však možné se při této příležitosti i pobavit. Viz události- komentáře po půlnoci (od 0,16 hod), ze 12.11.2009, když redaktorka paní Drtinová na ČT24;  zpovídala našeho hlavního hygienika MUDr.Michaela Víta, proč proti "prasečímu viru" nemá dostatek vakcíny. Proč nezařídil včasný dovoz vakcíny z belgických skladů? Doporučuji se na to podívat, jak ještě  před pár týdny tato mladá dáma až "dorážela" na úsměvného, bohužel  již letitějšího pana  hlavního hygienika.

0 0
možnosti
B

bse-expert

27. 1. 2010 13:12
Bude to podvod od prasat nebo od krav?

Viz již dříve z roku 2000 podobně nesmyslné předpovědi o BSE / vCJD od Roy M. Andersona. Ten matematicky namodeloval šíření nové varianty Creutzfeldt-Jakobovy choroby (v CJD) a zveřejnil  v prestižním vědeckém časopise Nature (10 srpna 2000; str.583-584). Tam on jako tehdejší poradce britské vlády se svým vědecký týmem ukázal- postrašil, že na vCJD během pár let zemře až 136 tisíc Britů. Nic takového se však nestalo! Tato „počítačově- vědecká“ zpráva ze srpna 2000, zřejmě však představovala důležitou koncovku při orientaci, jakým směrem namířit „BSE- strašení“ – v úředním spisu „The BSE Inqury“(cca 4 tisíce stran), koncem října 2000. Bohužel,britská média v posledních letech o šílení krav- lidí neinformují jak vlastně vše dopadlo,takže více podrobností viz na webu http://www.bse-expert.cz

0 0
možnosti
B

bse-expert

27. 1. 2010 13:10
Který lékařský podvod bude větší?

Zajímavé je, že to byl  Sir Roy Anderson, který  na  BBC; 1. května 2009, britskou veřejnost informoval, že pandemie prasečí chřipky „právě začala“.Neméně zajímavé je, že Sir Roy Anderson byl- stále je  členem  již zmíněné SAGE, která podávala vědecké poradenství pro britskou vládu, týkajíce se prasečí chřipky. A ještě zajímavější je to, že byl- je „nevýkonným  ředitelem“ již  zmíněné druhé největší farmakologické společnosti na světě – Glaxo Smith Kline (GSK).Sir Roy Anderson však je přední britský odborník na epidemiologii, takže již dříve  matematicky namodeloval šíření nemocí vCJD a nemoci  AIDS. Takže hypotéza „prasečí pandemie“, zřejmě není- nebude tím největším lékařským skandálem století.

0 0
možnosti
B

bse-expert

27. 1. 2010 13:07
Chřipkový podvod

Ať mrzlo více či méně, tak počínaje začátkem roku česká mediální kampaň prasečí chřipky utichala až zcela po cca 10.lednu 2010 zcela vymizela. Proč? Stalo se tak 13.ledna, když naše média pouze „jednorázově“ a se zpožděním, přece jen upozornila na „chřipkový podvod“. Stalo se tak po prohlášení Dr. Wodarga  z 8.ledna 2010, když obvinil  výrobce léků  při ovlivňování WHO, která  prohlásila prasečí chřipku za „pandemii století“. Vedlo to k enormním ziskům farmaceutických  firem. Britská média na to okamžitě reagovala a uvádí, že více než polovina vědců na prasečí chřipku, jako vládní poradci, mají vazby na farmaceutické společnosti. Jedenáct ze 20 členů „Vědecké poradní skupiny pro mimořádné situace“(SAGE), pracovalo pro farmaceutický průmysl, nebo jsou s ním spojeni prostřednictvím svých univerzit. Mnozí z nich mají deklarované (finanční) zájmy u výrobce vakcíny GlaxoSmithKline, který se předpokládá, že má nejvyšší příjmy z této pandemie.

0 0
možnosti
MH

Larry Matejka

27. 1. 2010 20:01
Re: Chřipkový podvod

http://www.scribd.com/doc/14171452/Braithwaite-John-Corporate-Crime-in-the-Pharmaceutical-Industry

A je to ještě mnohem horší. Knihu od Johna Braithwaite, Corporate Crime, Pharma téměř vykoupila. Marně, máme internet. Obchod s nemocemi je ten nejodpornější byznys a organizovaný zločin na této planetě. Nacistická IG Farben charakterizovala lidské tělo jako trh. Podle tohoto schématu jede pharma dodnes. Problém je v tom, že se rozjela legislativa, která prakticky znemožní alternativní přírodní léčbu ve všech členských zemích WHU. Na index se dostanou veškeré nesyntetické přírodní, léčebné látky, které jsou Codexem Alimentarius charakterizovány jako jedy...

0 0
možnosti
RA

romsky aktivista

27. 1. 2010 11:44
Nekam se to napichat musi

prece to nevyhodime! ;-D Predpokladam, ze Picek si streli aspon 2 R^

0 0
možnosti
PA

ajembest.

27. 1. 2010 10:16
Pan jenerál vydal rozkaz

aby bylo vydáno všemu mužstvu po šesti korunách jako zvláštní odměna za očkování. Zároveň nařídil, aby z těch šesti korun každý muž složil v kanceláři dvě koruny na válečnou půjčku. :-)

0 0
možnosti
Z

zoufalec1

27. 1. 2010 10:09
co s ní?

"Šéf generálního štábu Vlastimil Picek nařídil všem vojákům povinné očkování proti prasečí chřipce"

co se dá dělat když někdo zbytečně nakoupil moc nedostatečně prověřené vakcíny, lidé o ni pochopitelně nemají zájem a jim se to přikázat nedá

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Zkušenosti východu Evropy se SSSR nás naučily mnohé o Kremlu, míní Leyenová

26. dubna 2024  18:09

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Dostával jsem balíčky, ne peníze, řekl Bystroň ke kauze úplatků od Rusů

26. dubna 2024  16:37,  aktualizováno  16:50

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň v kauze možných úplatků od proruské sítě řekl v...