Pavel Novotný s ruskými reportéry | foto: Facebook

VIDEA TÝDNE: Návštěva u Novotného, plácnutí přes zadek a Gottův hrob

  • 6
Nejsledovanější videa na webu iDNES.tv se tento týden mimo jiné týkala pondělní nehody v Brně nebo návštěvy ruských novinářů u řeporyjského starosty Pavla Novotného. Jednou z významných událostí bylo i odhalení hrobu Karla Gotta na pražských Malvazinkách.

Pondělní nehodu na Konečného náměstí náměstí v Brně, při které mezi sebou tramvaje slisovaly osobní auto, zachytily městské kamery. Ze záznamu je patrné, že řidič auta chtěl projet před tramvajemi, které přijížděly v obou směrech. Okolnosti nehody nadále vyšetřují policisté.

Pavel Novotný je zavalen zájmem ruských novinářů. V neděli za ním na radnici v Řeporyjích přijel další štáb, tentokrát z armádní televize Zvezda. Starosta si tradičně nebral servítky. Novinářům řekl, že kdyby vyhrál válku s Ruskem, pověsil by tamního ministra zahraničí Sergeje Lavrova a propustil politické vězně. Rozhovor navíc živě vysílal na Facebooku.

5. května 2014

Střety cyklistů s auty jsou čím dál častější, hlavně ve městech. Při takzvaném dooringu vystupující řidič doslova sejme cyklistu k zemi, když mu otevře dveře od auta do cesty. Naučte se jednoduché pravidlo z Nizozemska zvané holandský chvat, můžete zachránit život.

16. prosince 2019

Když při běžeckém závodě v americkém městě Savannah plácl závodník reportérku místní televize přes pozadí, netušil, že celý incident skončí u soudu. Událost se stala minulý týden, reportérka navíc v televizi mluvila živě. Muž se sice omluvil, soud ale ho stejně potrestal za sexuální obtěžování.

16. prosince 2019

Ivana Gottová, vdova po nedávno zesnulém Karlu Gottovi, na oficiálních stránkách zpěváka oznámila, že místo jeho posledního odpočinku je už dokončené. Ke zprávě přiložila také mapu, díky které si nyní lidé mohou k hrobu najít nejkratší cestu.

21. prosince 2019


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video