Lektor sebeobrany se bránil zatčení v centru Prahy | foto: FTV Prima

VIDEA TÝDNE: Výstava nahých těl, smrt pasažérky letadla a hlavička roku

  • 1
Záběry z výstavy skutečných nahých žen, která trvala pouhých 12 hodin, patří spolu s autentickými záběry z letu, při kterém motor doslova vcucnul jednu z pasažérek, mezi nejsledovanější videa tohoto týdne na iDNES.tv. Mezi ty další úspěšné patří také fingovaná hlavička během basketbalového zápasu.

Voayer je výstava skutečných nahých žen. Nekompromisní název lákal diváky na kontroverzní umělecké dílo. Výstavu hostila pražská Galerie Tančícího domu. „Nahota je dnes běžnější v online světě než v realitě, a tak sex i nahotu jiných bytostí prožíváme v plné přítomnosti. Proto je jediným a podstatným cílem výstav Voayer zprostředkování vzrušujícího zážitku z přítomného okamžiku,“ říká o projektu organizátor Mário Petreje. Vy se na výstavu můžete podívat skrz záznam na iDNES.tv.

Letadlo americké nízkonákladové společnosti Southwest Airlines muselo nouzově přistát ve Filadelfii. Za letu se mu totiž poškodil motor, odtrhla se část krytu. Rozbila jedno z oken, které doslova vcuclo jednu z pasažérek, žena zemřela. Jednomu z cestujících na palubě se podařilo natočit nouzové přistání na telefon.

Mezi další oblíbené snímky diváků iDNES.tv patří video ze druhého utkání čtvrtfinále Národní basketbalové ligy mezi Opavou a Olomoucí. To muselo být nakonec předčasně ukončeno už v osmé minutě druhé čtvrtiny. Hostující pivot Darko Čohadarevič inzultoval rozhodčího Stanislava Kučeru. Hlavička je zaznamenaná na následujícím snímku.

A nesmíme zapomenout na oblíbený pořad Socky. Mohou mít džíny těsně obepínající rozkrok Dalibora Jandy něco společného s nejnovější výzvou Tomia Okamury? Ve světě Socek ano! V satirickém pořadu Dominika Vršanského si odbyl premiéru Jiří Ovčáček, naopak Kateřina Brožová končí. A Tamara Klusová kojí.

A nakonec trošku agresivní video, na kterém chtěli strážníci v Praze po řidiči v Opatovické ulici ukázat jeho doklady. Ten je však začal urážet a byl agresivní. Když jej chtěli muži zákona spoutat, bránil se a vykřikoval, že je učitelem sebeobrany zvané Krav Maga. Celý incident natočila kamera a video se stalo jedním z nejsledovanějších pro tento týden.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video