ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Shutterstock

Návštěva veterináře za poslední rok podražila. Podívejte se na ceník zákroků

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Návštěva veterináře může vyjít na pár stovek, ale také na tisíce. Záleží na přístupu a ceníku dotyčného lékaře i na konkrétním zdravotním problému. „Vyšetření pejska na veterině v Hlučíně mě přišlo na 2 750 korun. Potom mi kolega poradil jiného veterináře v Pišti, kde vyšetření a následné očkování probíhalo naprosto stejně a cena byla 320 korun,“ popsala svoji zkušenost na internetu paní Monika ze severu Moravy.

Pokud je nutná operace, je třeba se připravit i na desetitisícové částky. „Náš pes nechtěl dva týdny žrát, tak jsme ho dali na kliniku v Hradci. Série vyšetření, při kterých se na nic nepřišlo, nás stála skoro 50 tisíc korun. Poradili nám utratit ho. Pejska jsme zavezli k jinému veterináři a ten nám do pěti minut řekl, že má zánět kousacích svalů. Dostal hormonální kortikosteroidy za pár stovek a každým dnem je mu líp,“ svěřila se MF DNES Hana Plíšková z Hradce Králové.

Návštěva veterináře nebyla ani před pandemií levná. Mezi lékaři však panovala velká konkurence, a tak si nemohli dovolit zvyšovat ceny. To je pryč.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video