Diskuze

US-DEU opustil jediný pražský zastupitel

Pražský radní Michal Hvížďala už není členem US-DEU. Jediný zástupce unionistů na pražské radnici od začátku roku nezaplatil členské příspěvky. Vyjednává nyní s klubem ODS, zda se do jejích řad vrátí. Hvížďala je čtvrtou mediálně známou tváří, která stranu letos opustila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jenda78

1. 6. 2004 14:25
smutné ale nutné
michael hvížďala je snad poslední sympaťák na týhle prohnilý radnici a to že vystoupil z uhelných skladů je jenom správně. místní přispivatelé za pomocí vděčné české rétoriky "vstoupíš jen do jedné strany a pokud vystoupíš zalez někam do ústraní" odsoudí snad každého kdo nejde z hlavním názorovým proudem ve straně. Je přece logické, že když se strana dostane do rukou lidí, jež popírají ideje, které strana hlásá, není možná v této partě setrvat. A tak tomu bylo v případě výstupu MH z ODS a nyní z US. Pro mne to není známka "utíkající krysy z lodi" jako spíš distanc od současného vedení US a tehdejšího vedení ODS. Za léta v opozici se ODS naučila o kousek více demokracie a tudíž doufám, že na člověka, který vždy bojoval proti parazitům na pražské radnici. Doufám, že pokoukalovská ODS nepromarní příležitost získat mezi sebě zpět jednoho z nejkvalitnějších pražských politiků.
0 0
možnosti

Montaigne

30. 5. 2004 11:28
Hvížďala je jenom
 další příklad naprosté absence charakteru a bezpáteřnosti.   Ten, až přijdou Číňani, tak si klidně nechá zešikmit oči ..
0 0
možnosti

Johny_S

30. 5. 2004 12:53
Re:
Já bych ho hnal svinským krokem. Nevím, co by tím ODS získala, kdyby ho vzala zpátky. Stejně má na radnici pohodlnou převahu. A moc dobře si vzpomínám, jak Hvížďala lidi přesvědčoval, aby volili změnu, protože za vlády ODS je radnice prohnilá, zkorumpovaná, prostě hrůza. Najednou to ovšem nevadí....
0 0
možnosti

Zwerg

30. 5. 2004 10:00
US-DEU opustil jediný pražský zastupitel
Hmmm, co na to říct ? Snad jen to, že krysy opouštějí potápějící se loď..... Je dobré sledovat, která krysí partaj tyto odporné hlodavčí týpky začne nabírat na svou palubu....
0 0
možnosti

Horník Kdojevíc

30. 5. 2004 9:42
Levici se nedaří
a bolševici jsou z toho už celí opocení.
Levičáků ve Švýcarsku je míň než klokanů v ženevské ZOO.
 
0 0
možnosti

Zwerg

30. 5. 2004 9:55
Re:
Tak toto bych si vůbec nedovolil tvrdit. Je to totiž právě naopak. V bohatém Švýcarsku jsou v dnešní době "ideály komunismu" mezi mládeží v náramné módě. Zhýčkaná a rozmazlená švýcarská mládež totiž neví co by už roupama dělala - nová auta, cestování po světě,.... je ve Švýcarsku už delší dobu nudnou samozřejmostí a tak řada mladých hledá nějaké exotištější povytažení. A myšlenky soudruha Marxe parří do tohoto spektra.... Byl jsi někdy ve Švýcarsku na 1. Máj ? příp. žil jsi aspoň půl roku v Zuerichu ? Setkal by ses s věcmi a názory, nad kterými zůstáví našincovi rozum stát. Ovšem musím říct, že všichni tito mladí švýcarští radikální  "komunisté" jsou radikáli pouze veskrze salónními!  Myslím, že prázdninový pobyt např. v KLDR, by je z jejich "ideálů" vzniklých z naprosté přežranosti rychle vyléčil...
0 0
možnosti

Hombre007

29. 5. 2004 18:17
US-DEU
US-DEU si musí uvědomit, že ztatila voliče, když kolaborovala s ČSSD.    
0 0
možnosti

Totedyne

29. 5. 2004 23:55
Re:
Jak by se ti líbila vláda ČSSD a KSČM ? Pokud by US odešla z vlády, pak lavice má hlasů v parlamentů dostatek, aby nemuseli být předčasné volby. V tom je rozdíl proti době opoziční smlouvy.
Přečti si můj příspěvek ze včerejška na druhé straně.
0 0
možnosti

Hombre007

29. 5. 2004 17:49
Polské přísloví
Polské přísloví praví: Koryta zůstala, jen svině se vyměnili.
0 0
možnosti

bluetake

29. 5. 2004 15:05
maresi
Maresi, az budes odchazet posledni, tak nezapomen zhasnout svetla a zavrit za sebou dvere...(((-: A take zaplatit dluhy sve strany, ne jako tvuj kolega Kuhnl, ktery na ty, pod ktere se podepsal jako mistopredseda tehdejsi ODA ,zahadne zapomel.....
0 0
možnosti

vamberk

29. 5. 2004 11:20
Bude zajímavé poslouchat bláboly
kterými bude obhajovat svoje myšlenkové pochody - že jako z ODS vystoupil a teď najednou tam zas leze. Škoda Bobošíkové, ta by mu v Sedmičce citovala jeho výroky z minulosti a dokázala ho konfrontovat s dnešním přelejzáním. Že je Hvížďala jenom další z řady převlékačů a třese se o koryto je každému jasné. Na Brusel (jako Philip) asi nemá dost kvalifikace, tak holt zas objevil ODS. Sledujme ten další spolek pučistů - to jejich kroucení při překábátění bude show (bohužel za naše peníze).
0 0
možnosti

pan_otaznicek

28. 5. 2004 21:53
a je to tady
krysy opousteji potapejici se lod a dobre vedi, ktera kocabka ted popluje v cele
0 0
možnosti

geroc

28. 5. 2004 21:38
US-DEU
Kdyby byl chlap tak odejde. Jenže v politice žádní rovní chlapi nejsou . jsou tam jen pořádný svině co se třepou o svá koryta. O US-DEU to platí dvojnásobně.
0 0
možnosti