Trochu jiná výzva o Matiční ulici - z pohledu "těch slušných"

- Prosím Vás, všechny slušné lidi, kterí žijete v našem státe - Ceské Republice - a to bez ohledu na barvu pleti, resp. bez ohledu na príslušnost k jakékoli národnostní menšine. Zastavme spolecnými silami útoky problematických skupin obcanu na nás, kterí se snaží posunout vývoj v naší zemi kupredu, anebo prinejmenším slušne a bezkonfliktne žít. Zastavme bezohledné požadavky techto skupin a naše nedustojné ústupky. Otevrete konecne oci a zkuste hledet trochu víc do budoucna a nehodnotit veci okamžite a tak jak pricházejí.

Není to, že okolní státy premýšlejí o znovuzavedení vízové povinnosti  (pokud tak již neucinily) dostatecne burcujícím podmetem k tomu, aby se konecne zvedla vlna odporu
mezi slušnými lidmi proti skupine problematických jednotlivcu, kterí si ve vetšine prípadu svým odchodem  do zahranicí reší jen své problémy bez ohledu na to, co tímto prístupem zpusobí vetšine. Jak dlouho ješte budeme snášet tento teror?

Tato výzva by mela sloužit ne jako klíc v vyrešení problému, ale jako katalyzátor k tomu, aby konecne slušní lidé prestali "slušne" mlcet a vyslali do svého nejbližšího okolí a treba i do sveta své svedectví o tom jak zmínené problematické soužití vnímáme my z druhé strany. Jedine pravdivé informace z obou stran mohou problém vyrešit, nebo alespon napomoci zvrátit neutešenou situaci nás všech.

Lidé prestante blbnou a lhát sami sobe a ostatním!!!

Bretislav Kotyza
5.10.1999
bretislav.kotyza@email.cz

Autor tohoto příspěvku do rubriky názory čtenářů se odkazuje na zpravodajství o dění v Matiční ulici v Ústí nad Labem - viz například články iDNES - Romové nedovolili stavět plot v Matiční ulici a další související články připojené k tomuto textu.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video