Triko iDNES putuje do Nového Smokovce

- Prezident Václav Havel a premiér Miloš Zeman prakticky ukončili soutěž, v níž jste měli s iDNES tipovat, kdo opustí ministerské křeslo: na Zemanův návrh odvolal prezident Havel ministra financí Ivo Svobodu. Svobodovo jméno trefila velká většina čtenářů, ale pouze sedm z vás ho tipovalo jako jediného kandidáta na odchod z vlády.
Triko a psací soupravu s logem iDNES vyhrává Igor Misaga z Nového Smokovce. Ale propisku a pero zašleme i dalším úspěšným "tipařům": Miroslavě Makrlikové, Petru Kotovi, Zdeňku Kučerovi, Martinu Ondráčkovi, Romanu Rousovi a čtenáři, který se podepsal jako Ivo K.

Mnozí z vás ke svému tipu ještě přidali krátký dovětek. Například ing. Václav Dvořák napsal: "Pokud by odvolal sama sebe bylo by to jeho jedno z mála rozumných rozhodnutí."
Jirka Birgus zase míní, že "nejkouzelnejší by bylo, kdyby odvolal vsechny kromě Motejla, a na konec jeste sebe...

"

Výsledky soutěže:
Koho Zeman vymění?
celkem soutěžících 86
ministr financí Ivo Svoboda 67
ministr zdravotnictví Ivan David 58
ministr průmyslu a obchodu Miroslav Grégr 48
ministr dopravy a spojů Antonín Peltrám 19
místopředseda vlády Egon Lánský 13
ministr pro místní rozvoj Jaromír Císař 11

Paní Jana Špinarová z Prahy 4 se trošku rozepsala: "Kdybych se snížila na úroveň předsedy Zemana a použila jeho slovník, musela bych konstatovat, že odejít by měli všichni starci, přestárlá embrya, hyeny, debilové a nevím jaké všechny přívlastky ještě používá pro své oponenty novináře. Ale vážně: odejít by měli neodkladně, když pominu fakt, že tam nikdy neměli být, Grégr-komunista, Kavan-estébák a jediný ministr na světě, který je dokonce soudně prohlášen za lháře, Svoboda-tunelář-paradoxně ministr financí ve vládě, která má heslo čisté ruce, Lánský-nemakačenko-který má tolik poradců, aby nemusel dělat to co má a mohl dělat něco jiného - ale co ???, dále Grulich-nemocný stařec, který má akorát práci sám se sebou, myslím že bych takto mohla vyjmenovat úplně všechny,ale v neposlední řadě zejména by měl odejít Zeman-ostuda národa,ktery se utápí pouze ve svých bonmotech a Becherovce."

Mnozí jste si při soutěži věřili, jako například Roman Salanda: "Myslím, že triko je moje !! Zeman totiž vyměni SÁM SEBE !!! :-)))))"


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video