Diskuze

Rybníky i remízky. Česko dá přes miliardu na zadržení vody v krajině

Česko dá možná až 1,5 miliardy korun na projekty na zadržení vody v krajině. Většina peněz půjde z Operačního programu Životní prostředí, projekty zajistí pozemkový úřad. Ministr Brabec tak nastínil, jak chce Národní koalice pro boj se suchem v budoucnu čelit možnému nedostatku vody.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

V55í11t 93P23r54č11í50k

18. 7. 2019 23:30

Jedna miliarda je v tomto případě naprosto směšná, nic neřešící částka.

0 0
možnosti
MS

Jenže , Pokud bude takové sucho jaké je posledních několik let, tak z čeho se ty rybníky naplní? A pokud se naplní a budou častěji tropická vedra, tak odpar dílo dokoná. Spíš by byly vhodnější podzemní rezervoáry vody. Něco takového , jako mají v Novém městě na Moravě na sníh. Ale to by se příšerně prodražilo. Takže co včíl?

0 0
možnosti
MZ

Lepší je pozdržet vodu na svém území všemi prostředky. Ty účinnější jsou samozřejmě dražší.

0 0
možnosti
LJ

Vzpomínám, že pěkný balík peněz už rozdal na takové projekty Sobotka.

Kdepak je jim asi konec?

A teď to budou miliardy?

To se supi slétnou jak na solární elektrárny! A poddaní to zaplatí.

A pane ministře, co sekta Enviro- eko-bio? Dovolí vám rušit savany a polopouště?

2 0
možnosti
JP

Tak málo příspěvků, ale toto je téma ve kterém nám jde až o život.

0 0
možnosti
AL

Co jsme za komunismu zadarmo poškodili, teď draze opravujeme. Účet pošlete na stranický sekretariát, neboť se od minulosti stále neodstřihli.

2 1
možnosti
MS

Ale tady nejde přece o to co se za komančů poškodilo? Tady jde o to že nastává klimatická změna. Na západě komanči nic nepoškodili a mají tam stejné sucho , jako tady.

0 0
možnosti
DK

Huráááá, budou mít kde bydlet motýle! Hm, ale řekli možná.

1 0
možnosti
PS

Asi se blíží předčasné volby, Babiš už opět slibuje miliardy. Jestli volby nakonec nebudou, pak ty miliardy opět nikdo neuvidí. Leda formou dotace skončí překvapivě u firem Agrofertu.[>-]

1 0
možnosti
MV

M68i71l87a13n 63V85o42l67e64k

17. 7. 2019 17:57

Za komunistů se lamentovalo, že meliorace jsou neúčinné, protože se za pár let zanesou a nefungují. Teď se ale budeme strašit i stoletými melioracemi.

Nejhorší jsou vždycky tyhle hurá akce od úřednických stolů.

3 0
možnosti
MB

To jsou objevy jako blázen! Pomalu se přichází na to, že asi bude lépe dát 100 milionů Kč aby voda krajinu neopustila. Před tím se dá částka do soukromé pekárny! AB objevuje Včelu a dá zase 6 miliard Kč na slevy cestování. Tedy vyrazíme a projedeme se Českou Saharou. Komunisté, hlavní viníci pohrom zase vodu prohlašují za ústavní zájem. Před tím to zase byl ten traktor, co vše rozoral a řádného hospodáře z pole vyhnal ! Bureš se objímá s Falmerem, a libují si, jak jim to opět jde ! ... :-)

7 0
možnosti
LP

celé rodiny těch skutečných hospodářů se museli do 24 hod vystěhovat a sedláci sami byli "totálně nasazeni" buď do dolů nebo do ocelářského průmyslu (náš táta) a teď se Stébák s vrchním bolševikem plácají po ramenách jak to zachráníRvRvRv

4 0
možnosti