Tereza, kterou v Pákistánu zadrželi za pašování drog, s kamarádkou Simonou. | foto: Facebook

VIDEA ROKU 2018: Modelka pašuje, pirát v blázinci a plivanec před soudem

  • 10
Justice řešila v roce 2018 řadu zajímavých kauz. Mezi ty nejsledovanější patřil příběh české pašeračky zadržené v Pákistánu s devíti kilogramy heroinu. Zaujal také případ muže v převleku piráta, kterého zavřeli v Bohnicích, nebo plivnutí na obhájkyni v jednací síni.

Celníci na letišti v pákistánském Láhauru zadrželi 10. ledna jednadvacetiletou českou prostitutku a příležitostnou modelku Terezu Hlůškovou. V jejím kufru našli devět kilogramů heroinu. Připomeňte si video, které celníci tehdy natočili.

Ústavní soud se zastal muže v pirátském oblečení. Před čtyřmi lety ho zastavili policisté kvůli podezření, že řídí pod vlivem marihuany. Svérázného chlapíka odvezli do Bohnic. Muž s lékaři vtipkoval a ti ho v léčebně proti jeho vůli zavřeli.

Obvodní soud pro Prahu 8 osvobodil v říjnu policistu, který služebním autem zahradil cestu ujíždějícímu motorkáři. Ten do auta narazil a vážně se zranil. Státní zástupce žádal pro policistu podmíněný trest.

Otřesný případ zneužívání holčiček v předškolním věku začal na podzim řešit Městský soud v Praze. Petr Dostál, který sám sebe nazývá králem pedofilů, měl podle obžaloby s jednou z nich dvouletý sexuální vztah.

Čtenáře zaujalo i video z Ostravy. Tamní krajský soud poslal osmadvacetiletou Martu Leškovou za vraždu na 13 let do vězení. Žena se při vyhlášení rozsudku zhroutila, pak na svou obhájkyni plivla.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video