Diskuze

Loni se odložily roušky, letos ne. Přitom někde nakažení ani nepřibývají

Česko sužují tropy, respirátorů v obchodech a MHD se ale lidé zatím nezbaví. Od července ministerstvo zdravotnictví uvažuje jen o zmírnění, místo respirátorů by mohly být právě v nákupních centrech a MHD povinné „jen“ roušky. V některých regionech přitom epidemie natolik slábne, že tam v některých dnech nepřibývají nové případy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poctivě jsem nosil FFP3 respirátory při kontaktech v práci, zpětně jsem zjistil 6x přímý kontakt s nakaženým a jen po jednom mi bylo trošku divně, asi týden. Takže podle mě a teď pozor, velmi dobře nasazený respirátor funguje nebo jen omezí nálož na únosnou mez.

0 0
možnosti
MB

Vláda o odrouškování neuvažuje. Ani nemusí, lidi to udělali za ni.

3 0
možnosti
VD

Navrhuji nahradit respirátor amuletem proti uřknutí, funguje úplně stejně a neudusíme se. Amulet se samozřejmě bude muset nosit viditelně a bude kontrolován hygienou, policií, hasiči a bábou Dymákovou. U očkovaných se muří noha bude smět nahradit žabím kýchnutím.

13 1
možnosti
LH

L53i36b61o31r 42H65o77l12u73b

18. 6. 2021 15:08

Doživotně, Váš Stbácký Koblihář

0 0
možnosti
LH

L40i55b23o53r 62H41o75l70u33b

18. 6. 2021 15:07

Doživotně! Nikdy to nesundáte, rozumíte nikdy,Váš Stbacký Boblihář

1 0
možnosti
DV

D44o49r59a 61V63e70s73e19l63á

18. 6. 2021 15:00

Zrušte okamžitě pandemickou pohotovost! Žádná epidemie není! [>-]

4 0
možnosti
DK

teď jsem vedle četl zase názor, že prý - cituji:

Studie, která byly prováděná na myších s coronavirem ukázala, že po vakcinací bylo myškám fajn, za několik měsíců přišla další mutace (vir se vyvíjí) a imunitní systém myší se zbláznil až tak že některé myšky nepřežily.

No a teď mi řekněte jestli tu může být nějaká hrozba v případě třetího či dalších přeočkování jinou upravenou vakcínou oproti prvním dvěma dávkám.

Po dvou vakcínách se prakticky cítí všichni fajn, imunitní systém má na koronáče nabito a všichni jsou happy

Ale teď imunitní systém zaznamená v rámci přeočkování přísun třetí další upravené vakcínové mňamky a za měsíc čtvrtou dávku. Nehrozí, že by se tímto levelem mohl imunitní systém u více lidí už tzv. " zbláznit" a reagovat jak cytokinová bouře přímo při kovidu ?

Nebo další mutace v kombinaci s těmi dvěma či čtyřmi dávkami v těle může imunitní systém rozhodit - žádný výzkum na to není protože ty mutace ještě neznáme

Vzhledem k tomu, že již začínají převažovat zprávy že vir unikl z laboratoře, viz tajné služby USA, je toto docela znepokojivá zpráva do budoucna - největší maso je, že třetí a čtvrtou dávku v sobě ještě nikdo nemá tak není co zkoumat a vyhodnocovat ....ale jsme na neznámém poli a nevíme jestli je zaminované

1 2
možnosti
MK

Jojo, diskuse na iDnes je to pravé místo kde tohle vyřešíte .-D

0 0
možnosti
MV

Ale já o odrouskovani uvažuji

1 0
možnosti
MK

A že jsem tak smělý, máte někde analýzu, jak roušky a respirátory brání šíření infekce v populaci? Myslím nějaká skutečná data, nikoliv jen experiment s kýchnutím v laboratoři a sledováním počtu kapének? Podařilo se už někdy někomu nějak prokázat, že roušky a respirátory při běžném nošení nějakým způsobem ovlivňují šíření viru?

10 1
možnosti
MV

No já to chytnul na podzim v práci a nosil jsem ffp3 i v kanclu byla to spíš maska s vydechem na práci s azbeztem

0 0
možnosti