Diskuze

Kampaně prezidentských kandidátů jdou pod rentgen. Zemana potrestat nelze

Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran a hnutí prošetřuje kampaně kandidátu z prezidentských voleb z roku 2018. Kontrola začala nebo začne u šesti z nich. Jde o prezidenta Miloše Zemana, senátory Jiřího Drahoše, Pavla Fischera a Marka Hilšera, bývalého premiéra Mirka Topolánka a textaře Michala Horáčka. Pokud některý z kandidátů spáchal přestupek, hrozí mu pokuta až půl milionu korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Finalista Drahoš :-)

0 0
možnosti

Tak zrovna Drahos, Horacek, Fischer a Hilser se holedbali, jak jejich hlavni devizou je udajne obrovska slusnost, narozdil od presidenta Zemana a najednou se ukazuje, ze v kampani podvadeli a maji na krku ruzne machinace??! Doufam ze zrovna temto cynikum rozdaji ty nejprisnejsi mozne tresty

5 2
možnosti
Foto

I79v56a31n 75M24a66r63e61k

17. 1. 2020 16:31

"Úřad vznikl?" . . . . A kolik nás ten "úřad" bude stát? A že by se na M.Zemana nic nenašlo? To snad nemyslíte vážně, potom ten "úřad" vznikl zcela zbytečně. ;-(;-(;-(

3 2
možnosti

Úřad vznikl už před třemi lety.

1 0
možnosti

U Hilšera se daly nesrovnalosti očekávat.

1 1
možnosti
Foto

Máme špičkové zákony. Prezident je nepostižitelný. Takže v příštích volbách to bude taková loterie. Budou všichni podvádět a vítěz bude očištěn. Poražení zapaltí podruhé, pokuty. Nebylo by správnější, aby při prokázání podvodů byl vítěz suspendován a vyhlášeny nové volby?

2 4
možnosti

Jmenuji se MIloš. Ten, kterého jste si už 2x zvolili. Jsem známý soudní recidivista, 8x soudem usvědčen ze lží. To mi nevadí - jsem oblíben. Každý Správní soud po mé volbě se pak Usnese - "Kandidát lhal, nicméně volba je platná". Prachy řeším jednoduše. Založil jsem si Stranu nesvéprávných občanů. Souhlasím, je směšná a bez vlivu. Má však výhodu - Mohu přijímat Sponzorské dary ! Mí kamarádi přispívají rádi. Bývalí komunisté. dnes multi - milionáři. Je tam i jeden, který mi zaměstnával ženu ! Dnes vlastní Šumavu, skoro beze Zbytku celou ! A to začal jako hloupý tankista, chtěl jet v r. 1989 na Revoluci ! Další bez prověrek, nicméně s vilami, kamenolomy a Oborami ! To jsou mí, báječní kluci. I rybníky, sjezdovky máme ... :-)

5 5
možnosti

Pro to jsem Te Milosi dvakrat volil...abys vytvoril protivahu , proti tem druhejm korupcnikum a restituentskejm oligarchum. Aby modry nemeli vsechno. A drzeli jste se ve vzajemnem patu. Neni v tom nic osobniho...A delas mi opravdu radost. S babisem , jako prezidentem takova legrace nebude.

3 1
možnosti

Kandidát na Českého prezidenta Prof. Jiří Drahoš, narozen 20.2. 1949 , Český Těšín. Ženatý ,manželka Eva 66 let, dvě dcery Radka a Lenka 5. předseda Akademie věd ČR . Od r.2003 člen Římského klubu .Společně s Miroslavem Kalouskem a Karlem Schwarzenbergem. Od r. 2006 Člen Muslimského bratrstva. Společně s Muneeb Hassan Alrawim . Veřejný rozpočet na prezidentskou kandidaturu cca. 37 mil. Kč. Skrytý rozpočet na prezidentskou kandidaturu k datu 10.1.2018 -- 76 346 421,-- Kč. Hlavní donátor - Ústředí muslimských obcí ČR.

Zdroj : WikiLeaks

9 11
možnosti

to jste zdroj NEUVEDL. Pokud byste jej uvedl, mate LINK.

Klasifikuji jako klasickou fakenews

8 5
možnosti

To si oprávněné orgány vzpomněly opravdu brzy ! Neměly by to nechat a příště reagovat ihned po skončení kampaně ? A to k tomuto byl prosím zřízen zvk ̈láštní, dozorující orgán !!!!;-O;-D

3 1
možnosti

ihned po skonceni, kdyz faktury chodi jeste mesice po kampani?

0 2
možnosti

Absurdne postavene, kdyz staci vyhrat a jakekoliv podvody jsou z obliga.

12 2
možnosti

Přitom "kampaň - nekampaň " byla tak okatá,

tolik billboardů kolem hlavních tahů, kterém prý nebyly,

navíc nic nestály a když se na ně v televizi Veleby zeptali,

ten utekl jak malý uličník.

Ale nic se neděje, postih není možný a precedens je nastaven.

Vítejte pod stromy plnými banánů.

3 3
možnosti

Ten výklad Ústavy, že prezident má nejen trestněprávní a přestupkovou, ale i civilní imunitu je naprosto absurdní a neodůvodněný. Není žádný důvod, aby byl prezident po dobu výkonu funkce neodpovědný za jakékoliv protiprávní jednání, nejsme monarchie.

13 8
možnosti

To, že se zcela neodpovědně chová,

by ještě nemělo být bráno,

že za své činy není odpovědný....

2 3
možnosti