Pavel Zuna a noví moderátoři Zpráv TV Prima

Pavel Zuna a noví moderátoři Zpráv TV Prima | foto: Michal Sváček, MF DNES

Premiéra nových zpráv na Primě sebrala Nově statisíce diváků

  • 107
Hlavní zprávy televize Prima, které stanice včera poprvé vysílala v novém čase od 19:30, vidělo 1,4 milionu diváků. To je výrazně víc než minulý týden, kdy Prima ještě nabízela zprávy od 18:55 a sledovalo je v průměru ani ne 900 tisíc diváků.

Zprávy Novy, které tato televize vysílá od 19:30 tradičně, si zapnulo 1,8 milionu diváků - to je proti minulému týdnu pokles. Například v neděli je sledovalo 2,7 milionu lidí. Vyplývá to z informací serveru Digizone.cz a televize Prima.

Česká televize, která zahajuje svou hlavní zpravodajskou relaci v 19:00, přitáhla k obrazovkám přes 1,2 milionu lidí.

"Potvrdil se náš záměr a obchodní odhad zaměřit se na čas mezi 19:00 a 20:00. Jak Milionář, tak Zprávy TV Prima velmi dobře zafungovaly," uvedl výkonný ředitel stanice Petr Chajda.


. Až moc normální Čejková se Zunou

Zprávy na Primě pohledem Josefa Chuchmy

Diváci pondělních zpráv na Primě v novém, pozměněném čase mohli zhlédnout obnovenou premiéru někdejší moderátorské dvojice, neboť se na obrazovce spolu znovu objevili Mirka Čejková a Pavel Zuna. Dvojice v obdobné roli vystupovala už před devíti lety, tehdy ovšem v konkurenční televizi Nova. - více zde

Televize se tak pustila do otevřeného souboje o diváky s dlouhodobě nejsledovanějšími Televizními novinami na Nově.

Zprávy TV Prima budou pod novým názvem kromě Čejkové se Zunou střídavě moderovat Terezie Kašparovská s Jiřím Chumem a Světlana Zárubová s Romanem Fojtou.

Líbily se vám nové zprávy na Primě?

celkem hlasů: 8099

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 úterý 19. února 2008. Anketa je uzavřena.

Ano
Ano 3772
Nesledoval(a) jsem
Nesledoval(a) jsem 3630
Ne
Ne 697
,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video