Nová titulní strana iDNES.cz

Nová titulní strana iDNES.cz - Nová titulní strana iDNES.cz | foto: iDNES.cz

Portál iDNES.cz změnil tvář titulní strany

Hlavní strana zpravodajského portálu iDNES.cz získala novou podobu. Oproti té současné působí vzdušnějším dojmem, dává větší prostor hlavním zprávám dne a články z tematických webů umožňuje lépe propojit i s nejzajímavějšími fotografiemi.

V záhlaví strany neschází pole pro vyhledávání, které využívá technologii společnosti Google, více na očích je i předpověď počasí. Nově se pak na titulní straně objevují kurzy hlavních měn.

popisekiDNES.cz se převlékl
Novou podobu NAJDETE ZDE

Další novinkou je speciální rámeček, který vedle nejčerstvějších zpráv umožňuje zobrazit i nejčtenější články za poslední týden.

Na modernizované titulní straně zůstávají zachovány i odkazy na nejrůznější služby, které iDNES.cz nabízí. Jejich poutání je ale přehlednější a navíc využívá speciální funkci tag cloud - čím je služba navštěvovanější, tím větším písmem se ve výpisu zobrazí.

Nová verze poběží po nějaký čas na webové adrese http://www.idnes.cz/beta souběžně s dosavadní verzí. Obě varianty si tak můžete porovnat a napsat svůj názor na redakční mail idnes@idnes.cz.



Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video