Diskuze

Šest stran vyzvalo Babiše k demisi, budou hlasovat pro nedůvěru vládě

Kvůli bobtnajícímu skandálu kolem Čapího hnízda šestice opozičních stran - ODS, Piráti, SPD, KDU-ČSL, TOP 09 a hnutí STAN - vyzvala premiéra Andreje Babiše, aby odstoupil, a shodly se i na hlasování o nedůvěře vládě. Jistotu podpory vládě, pokud bude dál vedena Babišem, nedávají ani sociální demokraté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chudáci, vyzkoušeli již vše aby zabránili činnosti vlády! Snad by ještě pomohlo hromadné pedofilství nebo týrání vlastní ženy?!?

0 0
možnosti
Foto

Jaké činnosti? Vláda zatím nic moc, předvolební sliby se neplní, jen blábolí...

0 0
možnosti

A71l91e96š 10H10l76a35v14s64a

14. 11. 2018 11:36

Z příspěvků některých diskutérů jsem znechucen. Někteří jsou chytří jako radio a vesměs si z Babiše utahují, nebo kolikrát sprostě uráží jeho a jeho rodinu. Při shlédnutí televizní detektivky Slonkové, jak se dostat k A.B. mladšímu do bytu, mě přišlo, že takto se dohadují zloději, jak se k někomu dostat na balkon ukrást kolo. Komu z vás by se to líbilo, že k vám do soukromí vleze cizí osoba, která vás tajně natočí a hodí do sdělovacích prostředků? Měli jste někdy v rodině někoho s psychickou poruchou? Já ano. Přiznejme si, že jsme hyeny. Závidíme Babišovi peníze, které povětšinou nadělal, dokud nebyl v politice. Málokdo si uvědomí, že si ty prachy vlastně neužije, protože už je věkem penzista a peníze nerovná se štěstí. Ani jeho potomci je nestačí utratit. Možná si přihrál dotaci na hnízdo, a zvolil cestu účelovou, i když ne čestnou. Co o tom víme. Hnízdo je v šetření a nechme policii konat. Kteří z nás by neudělali to samé, kdyby mohli? Všichni jsme jinak čestní a čistí jako lilie. Ale Kdo je bez viny, ať první hodí kamenem. Vzpomínám na předchozí premiéry. Většinou se na summitech blbě usmívali v zadních řadách, protože nevládli žádným cizím jazykem. Půjčovali si od strýců na byt, jiní se nechali nafotit v prekérních situacích, další byli pod pantoflem a zesměšnili se. Nechci chudého premiéra a všichni v politice nakonec dělají pro peníze. Máme za ty roky snad stovky příkladů, jak si poslanci a komunální politici přihrají tuhle prachy, tamhle pozemek, tamhle službu. Je to tak po celém světě. Já oceňuji, že vidím Babiše v televizi, jak diskutuje se světovými lídry z očí do očí, vystupuje reprezentativně a dokáže kopat za republiku. Je mi jedno, jestli mu tak dobře radí poradci, nebo je sám tak chytrý, důležitý je výsledek. Nechci mít 6 měsíců republiku bez premiéra a nakonec za premiéra Bartoše nebo Fialu. Myslím, že tato kampaň Babiše posílí. A ještě poznámku: Babiše jsem nevolil a mínusy jsou mi šuma fuk.

7 1
možnosti

Ale jo, těch příkladů, jak si politici přihrávají prachy, je spousta. Akorát že teď jsou ty přihrávané prachy, aby byly pro dotyčného zajímavé, o pár nul na konci větší...

1 0
možnosti

K54a71r83e55l 68N94o21v16á13k

14. 11. 2018 10:24

Myš která řvala.

0 0
možnosti

J47a57n 60R76i15c86h52t75e89r

14. 11. 2018 9:08

Vyvolat hlasování o nedůvěře vládě sice vypadá líbivě, jenže s premiérem padá celá vláda.

A další tah pak bude na Zemanovi, který si může najmenovat koho chce. Což je chvíle, které bych se bál...:-/

1 0
možnosti

Ukazuje se opět že Češi nevědí co chtějí!!! Bakalu nebo Babiše?!?!?!

0 1
možnosti
Foto

Tady nebude na politické scéně klid nikdy, touha po moci a výhody zní převládají nad základním posláním zákonodárců,to je již patrné řadu let pseudodemokracie v tomto státě.:-/

5 0
možnosti

Také bych měla raději starou monarchii s laskavým panovníkem

0 0
možnosti

Šest stran, které i v případě pádu vlády žádnou jinou sestavit nedokáží... takže co kromě gesta má být výsledkem?

Babiš velmi dobře ví, že opoziční strany jsou mezi sebou natolik rozhádané, neochotné jednat a podobně - že pořád nemůže vzniknout vláda bez ANO a bez Babiše.

Ono by celkem stačilo, pokud by si ODS konečně veřejně ujasnila, co je menší zlo - jestli ANO s Babišem, nebo SPD a KSČM. Pak teprve začně mít Babiš strach, že ho obejdou a začně ustupovat.

0 0
možnosti

ODS je stranou, ve které je zřejmě největší procento mafiánů a zkorumpovaných politiků

6 0
možnosti

J63a31n 47T65u62r73č

14. 11. 2018 7:26

Jste si jist, že pravda co jste napsal?

1 0
možnosti

J15a49n 64T33u65r81č

14. 11. 2018 7:23

Ač nevolím ANO, tak tomu kvikotu pidistran TOP a Stan a dalších nevěřím. Nevěřím, že je veden spravedlivým hněvem. Jde jen politické body, mstu za prohru ve volbách a touhu po korýtkách. Mimochodem Okamura v jednom šiku s Fialou je docela sranda.

4 0
možnosti

J59á30n 91H62o86n85z50a

14. 11. 2018 6:21

Znám Slonkovou a Kubíka, vím, čeho všeho jsou schopni. Jana Dědečková z vlastní zkušenosti odhaluje, jak novináři manipulují a organizují štvanice

13.11.2018 16:29

ROZHOVOR Odvolávat se na étos 17. listopadu je scestné od těch, kteří neprotestují proti konkrétním nepravostem ve společnosti, ale proti některým zvoleným politikům, a to společně s politiky, kteří ve volbách neuspěli. Členka Rady ČT v době televizní krize Jana Dědečková to považuje za stejně směšné, jako když zaměstnanci České televize před 18 lety okupovali se spacáky velín a protestovali proti politickým tlakům společně se spřízněnými politiky. Právě v té době zažila mediální štvanici, a tak je opatrná při hodnocení aktuálního dění kolem Andreje Babiše. Kdo zažil, jak novináři umějí ohrožovat rodinné příslušníky, jak si vystaví příběh na polopravdách, ten se na celou kauzu dívá se značnou rezervou.

Foto: Zuzana Koulová Popisek: Sabina Slonková Anketa Měl by Andrej Babiš po slovech svého syna odstoupit z postu předsedy vlády? Ano 14% Ne 86% hlasovalo: 15911 lidí Je Česko po devětadvaceti letech od 17. listopadu a společenského zvratu tam, kde mohlo či mělo být? V čem se tehdejší očekávání naplnila a v čem ne? Víte, hodnocení těch let je velice subjektivní záležitostí, protože subjektivní byla i očekávání. Takovým celonárodním očekáváním bylo volání po svobodných volbách, takže v této oblasti se očekávání naplnila. O to více je v současnosti udivující, že část společností není ochotná tyto svobodné volby respektovat, a spousta lidí si demokracii vykládá pouze jediným způsobem, a to že může kohokoliv beztrestně urážet. Kopnout si dnes do prezidenta je doslova módním hitem. A čím ostřeji, tím lépe. A někteří už pochopili, že se to dokonce vyplácí. Projeďte si pořady České televize. Neskutečný počet „umělců“, kteří dostatečně veřejně souznějí s názorem, že prezident Zeman je hnus, je odměněno vlastním

0 0
možnosti

J84a87n 78R41i74c67h96t16e26r

14. 11. 2018 9:28

Co to je? Něco jste odněkud zkopírovala, to chápu, ale jednak tomu chybí konec a jednak to nedává moc smysl. Mně osobně se sice výsledek voleb nelíbí, nicméně ho respektuji. To ovšem neznamená, že musím souhlasit se vším, co vítěz voleb udělá.

Nemluvě o tom, že výsledek voleb také ukázal, že přes 70% procent voličů ANO nechtěla. To už zní jinak, viďte?;-)

U prezidentských voleb to bylo něco jiného, tam to byla nadpoloviční většina.

0 0
možnosti

J56o89s37e94f 53N17o53v89á86k

14. 11. 2018 0:47

Ta tlupa si nevidí na špičku nosu, když jasně neodmítli svinstvo na duševně nemocném. To jim normální lidé neodpustí. Oni si vůbec neuvědomují, že někomu mohou povolit nervy a začne to být normou. Například pasáčkovi vepřů někdo nahraje jeho děti a bude po předsedování:-) To, že se k demo sympaťákům přidal i Tomio je jeho kiks na druhou!

3 1
možnosti