Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Policie obhajuje nákup nových aut

Dálniční policisté usednou co nevidět do nových vozů. Podle mluvčí policejního prezidia už není únosné, aby jezdili v pomalých autech, ve kterých jezdí pozdě k hromadným haváriím. Ministerstvo vnitra proto nakoupilo 18 vozů Ford Mondeo ST 220 za 12,5 milionu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

George33

5. 2. 2004 14:38
PČR silná auta má dávno , jenže v nich jezdí papláši a obyčení policajti utřou...
Policie má silná auta dávno.Skoro každé okresní h.....(okresní ředitel) má Octavii 1.8 nebo 2.0.Každý krajský hlavoun má Superba a to i z řidičem (někam ty synovce museji upíchnout)2.8 turbo. Těch podržtašek na krajských správách , které chce údajně ministr vyhnat do ulic cha,cha,cha, co jezdí v Oktáviích 1.6 je plno.Ty všichni mohou jezdit v Felicích1.3. A nejlepší by bylo kdyby vůbec nebyli. To by potom nám občanům mohli četníci pomoct aspoň občas. Teď musej plnit akorát kolonky. Proč myslite , že buzerujou za lékárničky myslíte , že je to baví Ty pitomci co buzerujou na ulicích totiž jenom plněj nařízení hajzlíků bolševickejch , který zalezlý v kanclíku vymýšlějí kraviny a ještě se tomu smějou jak lidem udělali pakárnu. Z
l)
0 0
možnosti

Plukes

5. 2. 2004 12:25
Benzin a volant
Jeznoznacne souhlasim s nakupem. Jak uz tady zaznelo, problem je v tom, ze Policie CR nema podle jejich vlastniho vyjadreni penize na to, aby nekoho pronasledovala. Nemluve o mobilnich (mysleno fakticky se pohybujicich se) radarech. A druha vec je ta, ze se v tom ty policajti fakt vymlatej. Ono, rozdil zhruba 150 koni je dost propastnej, nehlede na to, ze ty auta se budou vyuzivat v extremnich situacich. Na okraj, francouzske prefektury pouzivaji tato Mondea bezne a prevlada skokojenost. Ale zase - muzou je ridit pouze specialne vytrenovani ridici, kteri se neucastni zasahu. Pouze ridi. Jak to bude u nas?
0 0
možnosti

app

5. 2. 2004 12:10
Kůže na sedadlech
Já bych ty kožený sedačky nezavrhoval.
Ono to může opravdu ušetřit pořádnej balík peněz za čištění,
až pojedou naši ochránci zákona z nějaké "akce" pořádně nadraný a neudělá se jim dobře
0 0
možnosti

belgian chocolate

5. 2. 2004 11:51
spácháte-li mord, zachrání vás Ford
hm, tak to už asi neplatí...
0 0
možnosti

x-ray-x

5. 2. 2004 11:45
;)
Tak jsem zvědav, kdy rozšvihají první. Tipnul bych si, že to nebude dlouho trvat. Z 1,3i do 3,0i 24 V, to nezvládnou;)
0 0
možnosti

sagem

5. 2. 2004 11:40
Auta u policie
Plně souhlasím s tím, že policie koupila tyto vozy. Z mého pohledu...to v čem jezdili moc užiteční nebyli. Mám hodne známejch u této organizace a dělali jsme test...moje Felda 1,6i a jejich 1,3MPi...nemeli šanci. Než se stačili rozjet byl sem pryč.  A pokud natrfí na někoho s lepším vozem můžou se jen smutně dívat na jeho koncová světla. Dneska sem jedno Mondeo viděl v Brně. moc krásný vůz...a za ty peníze by sem si ho koupil taky.
Názor na policisty...hodně záleží na koho trefíte.  V Brně jezdí jeden velice zakomplexovaný. Jezní na radaru s bílou oktávkou. Děs a hrůza. Nedá se s ním domluvit. Pak je tady hromada ohromnejch chlapů kteří nebuzerují za lékárničku nebo to, že jedete v zoně 30 Km/h trošičku rychleji.
0 0
možnosti

Al Ladin

5. 2. 2004 11:37
Bravo! (?)
Konečně má policie pořádná auta. A za fakt velmi dobrou cenu (také bych bral jednu ST 220 za necelých 700 tisíc). Pokud je skutečně předá dálničním hlídkám, aby mohly být včas u nehod, či aby mohly chytat gaunery v nadupaných popelnicích, tak jen bravo. Ale znáte to, český člověk a jeho povaha. Který šéf přenese přes srdce, že se jeho podřízený vozí v lepším autě? Už mnohokrát dostala policie pořádná auta, s velkou slávou, a pak v tichu šéfové poručili, dostali klíčky a vozili v nich svoje rodinky. Nebude se ta situace opakovat? Uhlídá to pan ministr? Neměla by se podobná auta stát standardem naší policie? Jen se podívejte, v čem dneska policajti jezdí, co mají ta auta za sebou, v jakém jsou stavu, jaké mají jízdní a výkonové parametry. Ať si pan ministr ohlídá vytíženost jednotlivých aut a řidičů, a těm potřebným ať dopřeje pořádné auto. Nejde o jejich pohodlí, ale o životy, zdraví a majetky nás všech.
0 0
možnosti

karoten

5. 2. 2004 14:42
Re: Jsou natřený na bílo-zeleno -policajtsko
Tak to je snad docela dobrej jistič používání, ne? A hlavně, Gross ten nákup netutlá ale naopak zveřejňuje, přece jenom se tu něco k lepšímu mění, to nejde nevidět.
0 0
možnosti

hockeysta

5. 2. 2004 11:34
no jistě
1.nedávno jsem se bavil s řadovým policajtem z Lysé n. L.  Vyptával jsem se, jak to tam chodí a přišla i řeč na honičky typu kobra 11. Smál se a říkal, že do něčeho takového se nikdo z nich nepouští, protože maj přesně naplánovanou spotřebu benzínu, kterou kdyby překročili, museli by zbytek měsíce chodit pěšky.?
2. pokud mám dobré informace, tak prodej tohoto modelu u nás jaksi vázne. proč s teda policajti vybrali zrovna toto auto? Navíc za takovou pálku a s takovým vybavením, který neopotřebujou a které dokonce bude vadit při výkonu služby (sedačky,..)?
vychází mi z toho, že se někdo napakoval na provizi a kecy o potřebě takových aut prostě neberu, protože to není pravda.
0 0
možnosti

Babul

5. 2. 2004 11:12
Jak to dopadne?
Měli jednou na jednom DI vozidlo VW Passat, které se mělo používat k výkonu hlídkové dopravní služby. Ale protože bylo nové, tak s ním jezdil jenom šéf a jeho zástupce (nikoliv jako hlídková služba), ve vyjímečných případech opravdu posloužilo k účelu, ke kterému bylo přiděleno. Po nějakém čase se na vyšších místech zjistilo, že na tomto útvaru je pěkné auto a že málo jezdí, tak nařídili auto odevzdat a bylo přiděleno BIS. Dva měsíce nato bylo rozbité na sr*čku. A včil mudruj.
0 0
možnosti

Beeecko

5. 2. 2004 10:06
...
Musím ať chci nebo ne, nějak reagovat. Přečetl jsem všechny příspěvky. Je jich dost. Něco se mě týká něco ne. Nejdřív a autům. Jo jasně, obměna vozového parku je potřeba. Mondeo? Proč ne. Oproti Felicii 1,3i, co má nalítáno 220 tis. km je to nebe a dudy. Jinak k těm Octáviím. Normální dopravky dostali Octavie 1,8 turbo beznin. Doufám, že s touhle informací jsou někteří "rejpálkové" spokojení.
Co se týče názorů na Policii, pak se mě to týká dost. Protože u tý firmy pracuju. A jestli si dal někdo tu námahu a četl tak jako já všechny ty příspěvky, tak zjistil, že co člověk, to jiný názor (vesměs). A z toho plyne, že co člověk, to jiný názor. Takže není o tom, kdo je čím, ale jaký je kdo člověk. Nebo policajt není člověk? Je to robot?
Ještě k tomu, co kdo řídí... Není to tak, že bych přišel do práce a řekl, dneska si vezmu tu Feldu, co má jen těch 180.tis km. Nebo tu Octavku co má 200 km. Je to o tom, co šéf naplánuje. To je asi jasný. A protože se šéfstvo bojí problémů a nabořenýma sl. vozama, tak lepší auto jen tak někomu nesvěří.
0 0
možnosti

x-ray-x

5. 2. 2004 11:48
Re:
Bravo..  Četl sis to po sobě? Brilantní úvaha: "A jestli si dal někdo tu námahu a četl tak jako já všechny ty příspěvky, tak zjistil, že co člověk, to jiný názor (vesměs). A z toho plyne, že co člověk, to jiný názor. Takže není o tom, kdo je čím, ale jaký je kdo člověk." Nejsi ty náhodou policista?
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

Bijec migrantů živoří. Salvini zamrzl v minulosti, spásu hledá v bájném mostu

1. května 2024

Premium Někdejší hvězda italské krajní pravice Matteo Salvini politicky živoří. Jeho strana Liga před...

Strach z problémového nájmu? Majitelé bytů mají získat garanci za nájemníky

1. května 2024

Premium Stát chce motivovat majitele nemovitostí k poskytování bydlení i rizikovým nájemcům. Pronajímatelé...

Dvacet let v Unii řečí čísel. Češi dominují v kaprech, letí také Erasmus

1. května 2024

Dvě dekády po vstupu do Evropské unie je co se týče peněz Česko více než bilion korun v plusu. Z...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!