Diskuze

Policie našla desetiletou pohřešovanou školačku z Frýdecko-Místecka

Policisté o víkendu pátrali po desetileté dívce, která byla naposledy viděna v sobotu okolo 13:00 v Bruzovicích na Frýdecko-Místecku. Domů nepřišla, ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Nebylo to však poprvé, co se dívka ztratila. V neděli po 17. hodině policie ohlásila, že se dívka našla a je v pořádku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Proč mám pocit, že to jsou jen příšerně starostliví a neadekvátně reagující rodiče???

V sobotu se ztratila přesně na 4 hodiny. A ten rok předtím to bylo to samé.

To jste se nikdo z vás nezapomněl u kamaráda/ky nebo jen venku při hře? To každý rodič volá policii, když mu dítě okamžitě nezvedne telefon?

0 0
možnosti
RK

Vážení diskutující nechte si své výlevy a vaše pravdy a souzení,v prvé řadě je důležité, že se slečna nebo dívka našla

0 0
možnosti
VH

kdepak asi desetiletá strávila noc ? V Hiltonu nebo u babičky ?

0 0
možnosti
MG

V clanku sa pise, ze ju minuly rok jedenkrat hladali, ked neprisla zo skoly, a objavila sa este v rovnaky den. V diskusii z toho pozorni citatelia uz stihli urobit ze sa stratila niekolkokrat. Preboha, a od tychto ludi sa ocakava, ze dokazu vo svojich hlavach spracovat napriklad zakony, alebo program kandidatov vo volbach? NIet divu, ze tolko veci v spolocnosti nefunguje...

3 1
možnosti
VB

A že je tak dlouhý, ten článek, že...;-D;-D

1 0
možnosti
IV

Pokud to není poprvé,tak už ví asi,kde ji mají hledat,a pokud se vždycky našla,tak doufejme,že to zas dopadne dobře.Ovšem měla by se do toho vložit soc.péče,pokud už ta rodina není sociálkou sledovaná.Něco tam asi nefunguje v té rodině,vždycky není ale na vině rodina,může tam být třeba i šikana ve škole.Taky se blíží výzo,to je hodně útěků dětí.protože rodiče mají přehnané nároky na děti,a škola je dnes instituce taky kladoucí na děti břemeno mnohdy neúnosné,než dřív.Zkrátka dospělí ani děti to v dnešním chaotickém,uspěchaném světě,zaměřeném na úspěch a kariéru nemají lehké.

3 1
možnosti
JS

Dívka se několikrát ztratila, pokud se tak staré dítě jen tak ztratí, tak má zřejmě nějakou psychickou poruchu nebo se ztratila schválně, tedy spíše utekla z domova, pak je ovšem otázka proč utíká, co se doma děje takového, že radši volí útěk, musí to být zřejmě něco závažného, když tak činí opakovaně.

6 1
možnosti
SK

Nebo ji to prostě venku baví. Vám se nestane, že se vám někde líbí, a proto se vám nechce jít dřepět domů?

0 1
možnosti

Dívka se již několikrát ztratila? To jako proč, utíká z domova? Něco ji trápí? Zajímal se někdo proč se ztratila již před tím?

5 2
možnosti
MK

Promiňte, ale tomu jedinému popsanému příkladu neříkám útěk z domova. Po škole nepřišla domů a v podvečer se už našla. Vy jste se jako dítě nikdy nezapomněla po škole u kamarádky?

0 0
možnosti
JP

J85i80ř91í 97P72r56o67c98h

24. 6. 2018 9:54

To rodiče nemají lepší fotku?!

4 0
možnosti
PM

Někdo prostě nefotí.

0 0
možnosti
OB

Na základě této "fotky" ji určitě najdou ...

3 0
možnosti