Diskuze

Okamura kroutí hlavou nad učebnicí. Odmítá text o mísení lidských plemen

Předseda SPD Tomio Okamura sdílel v neděli na svém facebookovém profilu fotografii a krátký text z učebnice přírodopisu pro základní školy a víceletá gymnázia. Popisek, který vyzdvihuje výhody mísení lidských plemen, označil jako „neuvěřitelný“. Diskutující vzápětí začali hodnotit Okamurův původ.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

To, že dochází k mísení ras by byla neutrální a pro učebnici odpovídající informace.

Ovšem tvrzení, že toto mísení přináší pozitivní výsledek je naprosto nepodložená informace.

Vyjadřuje to pouze politické zadání odpovídající současné přihlouplé korektní mánii.

Pokud vezmeme průměrně inteligentního černocha/šku (IQ 80) a průměrně inteligentního bělocha/šku (IQ 100) je pravděpodobné, že jejich potomek bude mít IQ mezi těmito hodnotami.

Tzn. pro černocha/šku pozitivní výsledek, že jeho dítě bude chytřejší něž by měl dítě s průměrně inteligentní černoškou.

Pro bělocha/šku negativní výsledek, protože jeho dítě bude hloupější než by měl s průměrně chytrou běloškou.

Z pohledu nadání pro sportovní aktivity by výsledek byl zase opačný, protože u černé rasy jsou tyto dispozice prokazatelně lepší.

2 2
možnosti
RB

S postojem Okamury, který je bezpodmínečně nutné vyhodnocovat v kontextu aktuálního dění ve světě (!), souhlasím. Ten text je dalším kolečkem salámu.

Obhajovače bezmezného (musulman + evropanka) mísení ras nechápu, ale toleruji. Zároveň ale osobně udělám všechno (to málo, co mohu) pro to, aby k tomuto u nás nedošlo. Přínosy pro společnost jsou malé. V podmínkáh Evropy nám to spíše škodí.

A argument vymírání je rozhdoně lichý.

2 1
možnosti
TK

Me ten text nebude vadit, pokud bude podlozenej patricnym vyzkumem. Takovyhle vyjadreni je celkem zasadni a nemuze se napsat jenom proto, ze si to nekdo mysli.

0 0
možnosti
Foto

Ono se to už dávno ví. Můj dědeček se zabýval křížením rostlin už skoro před sto lety. Nová kultura (myšleno bilologická) přináší pozitivní vliv v důsledku různorodosti. Spojováním blízkých příbuzných vzniká degenerace.

0 0
možnosti
MK

Co takhle namíchat budulínka s jeziňkama? To bude fofr. :-P

0 0
možnosti
SK

Nu kolik kříženců legionářů s ruskami na BAMu a žoldneřů v Donbasku toko křížení etnik splnuje ? Co asi vedlo japonského Okamuru aby splodil potomky s češkou ??

0 0
možnosti
PK

P61a93v60e51l 52K70a16r41a51s

25. 12. 2018 19:09

Tomio ví o čem mluví. On se nevyvinul, on se vyskytl.

3 2
možnosti
Foto

Takže ví o čem mluví ne?

1 0
možnosti
MP

Toto téma je Tomiovi šito na míru. Že mu nedošly souvislosti.

4 0
možnosti
JP

J80a45n 41P59l47a47c42h79ý

25. 12. 2018 19:02

Pitomiovi je nějaké mísení ukradené. On potřebuje pouze zaujmout své voliče, takže si ani neuvědomuje, že si dává vlastní gól. ;-D;-D;-D

3 1
možnosti
JS

Problem vidim v tom, ze text nevede deti k vlastnimu premysleni, ale urcuje jim, co si maji myslet. Tedy, ze miseni ras je VZDY positivnim prinosem. Misto uvedeni prikladu pro a proti vede ucebnice deti k prijimani jednotneho nazoru. (Co takhle snizeni IQ pri najezdu primitivnich hord?)

A jde to krucek po krucku, za rohem ciha genderova teorie, zmena pohlavi podle toho jak se citim, rodina nebude sestavat z tatinka a maminky, ale z rodic 1) a rodic 2) atd. Musme se tomu razne postavit. Ceka nas v OSN ratifikovani Istanbulske smlouvy. V ni je nebezpeci predavani kontroly nad nasimi detmi , nikym nevolenymi, nadnarodnimi neziskovkami.

Kam to muze dovest? Shlednete video, ma ceske titulky, Genderova teorie v praxi. Budete sokovani.

Gianfranco Amato - Genderová teorie v praxi

https://www.youtube.com/watch?v=g8sLZ9A_aPI

3 2
možnosti
JP

J58a68n 88P77l50a73c36h31ý

25. 12. 2018 18:40

Co to je "nadnárodní neziskovka" ? Můžete jich pár vyjmenovat?

A jaké snížení IQ a jaké primitivní hordy? To co jste napsal spíš ukazuje, že snížené IQ máte vy, jelikož takto primitivně inteligentní člověk neuvažuje.

Inteligence se neurčuje podle barvy pleti. Je to stejně absurdní konstrukt, jako tvrdit, že dlouhosrstý jezevčík se nikdy nemůže naučit tolika povelům, jako krátkosrstý jezevčík. ;-D;-D

3 3
možnosti
Foto

Ano pan Urlich to dobre popsal ale pokud jde o miseni ras tak nevidim ze by se misili treba cinane s bilymi ... nebo cerni s bilymi a pokud to vidime ve filmech je to jen scenar Ani v USA spolu ve vetsine nepracuji byli s cernymi neziji spolu ve stejnych lokalitach ... bohuzel kdyz se kouknu na objevy kde byly udeleny novelovy ceny tak vetsina je mezi bilymi ... misemi vidim jsko cestu zpet ... je to muj nazor a nikomu jej nevnucuji

2 0
možnosti
JP

J69a84n 86P71l52a93c39h71ý

25. 12. 2018 19:01

Prosimvás, dělejte si srandu z někoho jiného. Projděte se po Manhattanu, uvidíte lidi mnoha ras. Oni tam spolu žijí i pracují. A to se netýká jenom New Yorku. I v Praze můžete vidět spoustu cizinců, kteří žijí i pracují spolu s Čechy.

Je možné, že zrovna ten váš příspěvek do genofondu je cestou zpět? 8-o

0 2
možnosti
MK

Zpochybňovat prospěšnost mísení plemen, no to jsem od toho mestice Okamury opravdu ale opravdu nečekal:-)

1 0
možnosti
VM

Říkávalo se: Manželku/manžela si vybírej co nejblíž (myšleno kulturně), přátele co nejdál.

1 0
možnosti