Diskuze

Německý velvyslanec sháněl zástupce Prahy. Ignorovali mě, postěžoval si

Kvůli rostoucím počtům nakažených v Česku zvažuje Německo změnu režimu pro přechod hranic. Vývoj nám dělá starosti, uvedl německý velvyslanec Christoph Israng. Podle svých slov chtěl v pátek jednat se zástupci hlavního města, ale nikdo nebyl ochotný se s ním spojit. Mluvčí magistrátu problém v komunikaci nepotvrdil. Primátor Zdeněk Hřib je v zahraničí, s delegací se vrací z Tchaj-wanu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Současná pražská vláda? To je ale trapná diplomatická úroveň! Inu, když se pracuje na tvrdé ideologické diversi (viz. Kolářovic rodinka, Novotný a další), tak asi nebude prostor pro korektní diplomatická jednání, že.

0 0
možnosti
DN

Kouzlo nechtěného: primátor je s delegací předsedy Senátu.... Takže ty kecy o tom, že to není oficiální, není výrazem zahraniční politiky ČR a další, se nějak rozplývají.....

0 1
možnosti
RC

primator nedela zahr. politiku

0 0
možnosti
VF

Pan velvyslanec na to měl jít diplomaticky. Za téma rozhovoru uvést přejmenování nějaké ulice nebo zbourání sochy a poté jakoby mimochodem zmínit covid. Prostě se držet magistrátních priorit. I když v pátek? Asi by stejně neuspěl.

1 1
možnosti
OU
Foto

Řekl bych, že bude problém s cizími jazyky na komunikativní úrovni jako u Schillerové.

0 0
možnosti
OU
RP

„Vývoj počtu nakažených v Praze nám dělá s ohledem na mezní hodnoty německé spolkové vlády pro prohlášení za rizikovou oblast starosti,“ napsal v pátek na Twitter velvyslanec Israng.

To jsem z toho jelen – oni snad Němci rozhodují na základě čísel a pravidel???

Nikoliv jako u nás, podle toho co si náš rouškový ministr vytočí v kole štěstí??? A jak se vyspí principál našeho vládního cirkusu???

2 0
možnosti
HT

Arogantní ignoranti si asi mohou dovolit kašlat na velvyslance země, která nám chce právě zatrhnout vstup na své území. Hřib má asi diplomacie, co by se za klobouk vešlo. A hříbeček může mít dost malý klobouček....

3 0
možnosti
TT

Hřib je v zahraničí, s delegací se vrací z Tchaj-wanu, na nějakýho německýho velvyslance kašle celá Praha zvysoka. A superinteligenti ho za to zvolí.

2 1
možnosti
BP

Hřib je na dovče za městské peníze, je třeba počkat.

7 1
možnosti